Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grindtorp FC Fc Koeln
Normal Tactiek LoveEmi
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Lundgårdh de bal onder controle te krijgen. Nordvi is nu in balbezit. Gyllenskalp is nu in balbezit. Nordvi onderschept slim de pass. Nordvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Laks bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack onderschept slim de pass. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Olsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Lundgårdh met de inworp. Klungelig pakt Bergman de bal. Bergman speelt de bal door. Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:1

28e minuut.
Bergman probeert de bal met de borst te controleren. Brunnman is nu in balbezit. Condrea onderschept slim de pass. Condrea schiet op doel. Olsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:2

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laks met een harde bal richting middenveld. Bergman kopt de bal weg. Klungelig pakt Quack de bal. Quack draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Nordvi passt de bal met de wreef. Quack geeft een hoge lob. Laks probeert de bal aan de voet te houden. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lundgårdh geeft de bal voor. Klungelig pakt Brunnman de bal. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:3

45e minuut.
Buitenspel voor Quack. Goede buitenspelval van de verdediging. Lund komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grindtorp FC 51%, Fc Koeln 49%.
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:3

47e minuut.
Simonson passt de bal zonder na te denken. Lundgårdh is nu in balbezit. Lundgårdh passt de bal in één keer door. Condrea is nu in balbezit. Condrea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:4

57e minuut.
Quack rent richting de bal. Quack geeft een lange en hoge pass. Lundgårdh controleert de bal met de borst. Lundgårdh draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Quack de bal onder controle te krijgen. Olsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Simonson verovert de bal door een tackle van achteren. Nordvi rent richting de bal. Nordvi met een sublieme pass. Condrea rent richting de bal. Condrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:5

62e minuut.
Quack is nu in balbezit. Quack met een sublieme pass. Källström geeft de bal voor. Condrea is nu in balbezit. Condrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:6

64e minuut.
Simonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergman onderschept slim de pass. Bergman passt de bal zonder na te denken. Quack is nu in balbezit. Quack draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:7

68e minuut.
Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Laks rent richting de bal. Quack verovert de bal door een tackle van achteren. Quack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:8

70e minuut.
Gyllenskalp is nu in balbezit. Gyllenskalp geeft de bal voor. Lundgårdh rent richting de bal. Lundgårdh geeft een lange en hoge pass. Quack rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:9

71e minuut.
Quack probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyllenskalp is nu in balbezit. Bergman rent richting de bal. Nordvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olsson probeert naar een medespeler te passen. Bok kan de bal niet met de borst controleren. Lundgårdh rent richting de bal. Lundgårdh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Quack kopt de bal weg. Condrea heeft problemen om de bal te vangen. Condrea schiet op doel. Brunnman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:10

85e minuut.
Quack passt de bal in één keer door. Lundgårdh bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea rent richting de bal. Condrea draait met de bal, schiet en ... Olsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:11

86e minuut.
Brunnman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lundgårdh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Condrea rent richting de bal. Condrea met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lundgårdh speelt de bal door. Condrea is nu in balbezit. Condrea passt de bal met de wreef. Quack is nu in balbezit. Quack haalt uit met een fantastische trap. Olsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grindtorp FC 63%, Fc Koeln 37%.
Grindtorp FC - Fc Koeln 0:12