Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BaanjiFC Youth Gold
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Almbom geeft de bal voor. Wälitalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sundin de bal. Pärsson is nu in balbezit. Pärsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Adelswärd rent richting de bal. Adelswärd geeft een lange en hoge pass. Almbom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larholm is nu in balbezit. Larholm schiet op doel. Lismare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wrede is nu in balbezit. Pärsson verovert de bal door een tackle van achteren. Pärsson passt de bal met de wreef. Larholm rent richting de bal. Larholm draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BaanjiFC - Youth Gold 0:1

14e minuut.
Wrede speelt de bal door. Moström bereikt de bal nog maar net als eerste. Moström passt de bal met de wreef. Pärsson rent richting de bal. Pärsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Riis rent richting de bal. Adelswärd probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pärsson de bal onder controle te krijgen. Pärsson is nu in balbezit. Pärsson haalt uit met een fantastische trap. Bergort probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaanjiFC 49%, Youth Gold 51%.
BaanjiFC - Youth Gold 0:1

52e minuut.
Österberg rent richting de bal. Österberg probeert naar een medespeler te passen. Rosenkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede onderschept slim de pass. Wrede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rosenkvist met de inworp. Skugge geeft een lange en hoge pass. Sundin heeft problemen om de bal te vangen. Larholm is nu in balbezit. Larholm schiet op doel. Lismare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Sundin onderschept slim de pass. Sundin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wälitalo de bal onder controle te krijgen. Pärsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Moström heeft problemen om de bal te vangen. Almbom geeft de bal voor. Durgé is nu in balbezit. Sundin is nu in balbezit. Sundin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Moström zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrede is nu in balbezit. Wrede schiet op doel. Bergort maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Durgé is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BaanjiFC - Youth Gold 1:1

72e minuut.
Wrede rent richting de bal. Rosenkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede begaat een overtreding. Wrede krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Moström raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nauthe komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Wrede passt de bal in één keer door. Nauthe geeft een lange en hoge pass. Riis probeert de bal aan de voet te houden. Sundin is nu in balbezit. Sundin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BaanjiFC 45%, Youth Gold 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BaanjiFC - Youth Gold 1:1