Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arka Sztokholm Lumpna Spöken
Sweep Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Edin geeft de bal voor. Ankarsvärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankarsvärd met een sublieme pass. Lantto is nu in balbezit. Lantto passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kvarnlöf probeert naar een medespeler te passen. Jacksson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ängblad de bal onder controle te krijgen. Lantto rent richting de bal. Lantto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sjöström probeert naar een medespeler te passen. Anklev bereikt de bal nog maar net als eerste. Anklev speelt de bal door. Lantto rent richting de bal. Lantto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Anklev probeert naar een medespeler te passen. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Edin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand onderschept slim de pass. Rand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Sztokholm - Lumpna Spöken 1:0

11e minuut.
Rand verovert de bal door een tackle van achteren. Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lantto krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Edin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drougge. Drougge krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ankarsvärd bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankarsvärd passt de bal met de wreef. Lantto probeert naar een medespeler te passen. Rand rent richting de bal. Rand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jacksson speelt de bal door. Matson is nu in balbezit. Matson speelt de bal door. Lantto rent richting de bal. Lantto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ängblad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drougge rent richting de bal. Anklev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anklev krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Fajersson geeft een lange en hoge pass. Sjöström rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anklev. Anklev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Drougge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sörestad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Sztokholm 35%, Lumpna Spöken 65%.
Arka Sztokholm - Lumpna Spöken 1:0

50e minuut.
Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacksson rent richting de bal. Jacksson passt de bal zonder na te denken. Lantto is nu in balbezit. Lantto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Bergmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankarsvärd onderschept slim de pass. Ankarsvärd passt de bal zonder na te denken. Rand is nu in balbezit. Rand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kvarnlöf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bernhardsson geeft de bal voor. Inworp. Fajersson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sörestad is nu in balbezit. Sörestad geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ankarsvärd zal de hoekschop nemen. Rand rent richting de bal. Rand draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sporre de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Sztokholm - Lumpna Spöken 2:0

74e minuut.
Lantto is nu in balbezit. Lantto geeft een lange en hoge pass. Matson is nu in balbezit. Matson haalt uit met een fantastische trap. Jörnhem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Sztokholm 42%, Lumpna Spöken 58%.
Arka Sztokholm - Lumpna Spöken 2:0