Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:16
  • Competitiewedstrijd: Superettan.03
  • Stadion: Skogsvallen
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 16263
IK Nordia Grindtorp FC
back2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 21.1
excellent Schieten poor
solid Passen weak
excellent Verdedigen poor


4e minuut.
Borén met een sublieme pass. Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 1:0

6e minuut.
Sieradzki geeft een hoge lob. Åkerklint heeft problemen om de bal te vangen. Damnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ferrini Folcarelli de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Brunnman geeft de bal voor. Thuresson kopt de bal weg. Măcriş probeert de bal aan de voet te houden. Rivillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivillos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Wallerstedt rent richting de bal. Rivillos onderschept slim de pass. Rivillos probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Rivillos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Măcriş speelt de bal door. Damnik rent richting de bal. Damnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Bok de bal. Rivillos rent richting de bal. Rivillos met een sublieme pass. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Rivillos met de inworp. Măcriş rent richting de bal. Măcriş passt de bal zonder na te denken. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 2:0

22e minuut.
Damnik draait met de bal, schiet en ... Brunnman heeft problemen om de bal te vangen. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Ferrini Folcarelli schiet op doel. Olsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 3:0

25e minuut.
Omil is nu in balbezit. Gyllenskalp rent richting de bal. Gyllenskalp geeft een hoge lob. Omil geeft de bal voor. Damnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 4:0

28e minuut.
Laks geeft een hoge lob. Inworp. Rivillos met de inworp. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Ferrini Folcarelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 5:0

31e minuut.
Wallerstedt kopt de bal weg. Damnik rent richting de bal. Damnik passt de bal met de wreef. Ferrini Folcarelli heeft problemen om de bal te vangen. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 6:0

38e minuut.
Damnik is nu in balbezit. Damnik geeft de bal voor. Klungelig pakt Gyllenskalp de bal. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil passt de bal in één keer door. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Omil bereikt de bal nog maar net als eerste. Omil geeft een hoge lob. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik schiet op doel. Olsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 26%, Grindtorp FC 74%.
IK Nordia - Grindtorp FC 7:0

46e minuut.
Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli geeft de bal voor. Åkerklint heeft problemen om de bal te vangen. Damnik is nu in balbezit. Damnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Laks geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omil met een snelle inworp. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Eyholzer passt de bal met de wreef. Damnik is nu in balbezit. Damnik passt de bal met de wreef. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Rivillos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Măcriş is nu in balbezit. Măcriş geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Omil zal de hoekschop nemen. Daar is Bok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik haalt uit met een fantastische trap. Olsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Măcriş passt de bal met de wreef. Sieradzki geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli probeert de bal met de borst te controleren. Ferrini Folcarelli geeft de bal voor. Damnik is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Măcriş kopt de bal weg. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Omil is nu in balbezit. Omil geeft een lange en hoge pass. Damnik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Gyllenskalp de bal. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Laks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laks krijgt een gele kaart. Ferrini Folcarelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ferrini Folcarelli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 8:0

65e minuut.
Gyllenskalp rent richting de bal. Gyllenskalp speelt de bal door. Daar is Brunnman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damnik is nu in balbezit. Damnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 9:0

66e minuut.
Hjelm passt de bal zonder na te denken. Wallerstedt heeft problemen om de bal te vangen. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik haalt uit met een fantastische trap. Olsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 10:0

71e minuut.
Łoszek geeft de bal voor. Ferrini Folcarelli kopt de bal weg. Brunnman is nu in balbezit. Damnik verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IK Nordia - Grindtorp FC 11:0

73e minuut.
Åkerklint rent richting de bal. Rivillos onderschept slim de pass. Rivillos speelt de bal door. Daar is Ferrini Folcarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Brunnman geeft een lange en hoge pass. Borén kopt de bal weg. Klungelig pakt Åkerklint de bal. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Damnik rent richting de bal. Brunnman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunnman geeft een hoge lob. Borén bereikt de bal nog maar net als eerste. Borén geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Olsson trapt de bal weg. Rivillos kopt de bal weg. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. Damnik is nu in balbezit. Damnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rivillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivillos geeft een hoge lob. Åkerklint bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IK Nordia 18%, Grindtorp FC 82%.
IK Nordia - Grindtorp FC 11:0