Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:16
  • Competitiewedstrijd: Superettan.03
  • Stadion: Mark OP Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2503
Mark OP Underhållande Skott
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21
weak Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Dahlin met een snelle inworp. Caspersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspersson speelt de bal door. Norman rent richting de bal. Norman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hellberg met de inworp. Cyrén is nu in balbezit. Cyrén probeert naar een medespeler te passen. Bosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Villesson is nu in balbezit. Villesson met een sublieme pass. Jähkel heeft problemen om de bal te vangen. Norman is nu in balbezit. Norman draait met de bal, schiet en ... Paal! Jähkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähkel schiet op doel. Cronkvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Underhållande Skott 0:1

17e minuut.
Leijonhufvud onderschept slim de pass. Cyrén is nu in balbezit. Leijonhufvud bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrén is nu in balbezit. Cyrén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Villesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villesson raakt geblesseerd tijdens het duel. Von Sydow zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rolandsson is nu in balbezit. Malmell is nu in balbezit. Rolandsson probeert naar een medespeler te passen. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wernblom heeft problemen om de bal te vangen. Cyrén onderschept slim de pass. Cyrén met een sublieme pass. Leijonhufvud rent richting de bal. Leijonhufvud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kalm heeft problemen om de bal te vangen. Jähkel rent richting de bal. Jähkel passt de bal in één keer door. Norman is nu in balbezit. Norman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cyrén onderschept slim de pass. Cyrén geeft de bal voor. Klungelig pakt Wargh de bal. Leijonhufvud is nu in balbezit. Leijonhufvud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark OP 37%, Underhållande Skott 63%.
Mark OP - Underhållande Skott 0:1

54e minuut.
Irewald rent richting de bal. Irewald met een sublieme pass. Wargh is nu in balbezit. Leijonhufvud verovert de bal door een tackle van achteren. Leijonhufvud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mark OP - Underhållande Skott 1:1

59e minuut.
Hellberg geeft de bal voor. Bosson rent richting de bal. Bosson passt de bal zonder na te denken. Leijonhufvud rent richting de bal. Leijonhufvud schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Westlin trapt de bal weg. Bosson kopt de bal weg. Leijonhufvud rent richting de bal. Cyrén is nu in balbezit. Cyrén draait met de bal, schiet en ... Westlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Malmell speelt de bal door. Bosson heeft problemen om de bal te vangen. Bosson met een sublieme pass. Dahlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Malmell kopt de bal weg. Klungelig pakt Hellberg de bal. Cyrén is nu in balbezit. Cyrén schiet op doel. Na een snelle pass probeert Von Sydow de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Irewald rent richting de bal. Engwall onderschept slim de pass. Engwall speelt de bal door. Bosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosson geeft de bal voor. Westlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cyrén verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrén speelt de bal door. Leijonhufvud bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijonhufvud schiet op doel. Westlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Underhållande Skott 2:1

88e minuut.
Bosson met een sublieme pass. Villesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijonhufvud verovert de bal door een tackle van achteren. Leijonhufvud haalt uit met een fantastische trap. Westlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Underhållande Skott 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark OP 36%, Underhållande Skott 64%.
Mark OP - Underhållande Skott 3:1