Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coca Cola F.C green
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Wistemo passt de bal met de wreef. Dahlgran rent richting de bal. Dahlgran passt de bal in één keer door. Ströberg rent richting de bal. Ströberg schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dahlgran onderschept slim de pass. Dahlgran probeert naar een medespeler te passen. Revahl rent richting de bal. Ströberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ströberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - green 1:0

20e minuut.
Von Knorring rent richting de bal. Von Knorring geeft een hoge lob. Ströberg rent richting de bal. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran schiet op doel. Cronstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ek rent richting de bal. Laks verovert de bal door een tackle van achteren. Laks probeert naar een medespeler te passen. Konstantinsson rent richting de bal. Konstantinsson schiet op doel. Stålros bokst de bal weg.

29e minuut.
Konstantinsson is nu in balbezit. Ek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konstantinsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laks neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Stålros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coca Cola F.C - green 1:1

37e minuut.
Cronstedt met een harde bal richting middenveld. Ek rent richting de bal. Laks begaat een overtreding. Ek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Laks is nu in balbezit. Laks passt de bal met de wreef. Konstantinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - green 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Cola F.C 44%, green 56%.
Coca Cola F.C - green 1:2

50e minuut.
Westerlund speelt de bal door. Torkelsson rent richting de bal. Torkelsson passt de bal met de wreef. Laks rent richting de bal. Laks draait met de bal, schiet en ... Stålros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dahlgran is nu in balbezit. Dahlgran probeert naar een medespeler te passen. Ströberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg draait met de bal, schiet en ... Wigg probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Wigg onderschept slim de pass. Wigg geeft een hoge lob. Konstantinsson probeert de bal met de borst te controleren. Konstantinsson draait met de bal, schiet en ... Stålros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - green 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Cola F.C 58%, green 42%.
Coca Cola F.C - green 1:3