Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coca Cola F.C IK Nordia
Normal Tactiek back2
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 51.3
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Borén geeft een hoge lob. Damnik rent richting de bal. Damnik passt de bal met de wreef. Drywa rent richting de bal. Drywa draait met de bal, schiet en ... Stålros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Inworp. Kilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Măcriş geeft de bal voor. Damnik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kilar probeert naar een medespeler te passen. Drywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa schiet op doel. Qvick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stålros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:1

13e minuut.
Kilar probeert naar een medespeler te passen. Damnik heeft problemen om de bal te vangen. Damnik speelt de bal door. Drywa is nu in balbezit. Drywa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bảo Long is nu in balbezit. Bảo Long passt de bal zonder na te denken. Drywa rent richting de bal. Drywa haalt uit met een fantastische trap. Stålros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Damnik is nu in balbezit. Damnik met een sublieme pass. Drywa rent richting de bal. Drywa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:2

22e minuut.
Sieradzki probeert naar een medespeler te passen. Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar passt de bal zonder na te denken. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Long onderschept slim de pass. Bảo Long passt de bal zonder na te denken. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvick is nu in balbezit. Damnik verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik haalt uit met een fantastische trap. Stålros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:3

32e minuut.
Măcriş onderschept slim de pass. Măcriş passt de bal in één keer door. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel. Stålros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:4

35e minuut.
Drywa is nu in balbezit. Qvick bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa verovert de bal door een tackle van achteren. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:5

39e minuut.
Drywa speelt de bal door. Qvick speelt de bal door. Damnik is nu in balbezit. Damnik draait met de bal, schiet en ... Qvick probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bảo Long neemt de hoekschop. Damnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:6

41e minuut.
Klungelig pakt Torkelsson de bal. Torkelsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bảo Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Măcriş geeft de bal voor. Stålros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Bảo Long de bal. Bảo Long passt de bal zonder na te denken. Damnik rent richting de bal. Damnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:7

45e minuut.
Zapiec komt het veld opgelopen. Wastå komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Cola F.C 69%, IK Nordia 31%.
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:7

46e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar geeft een lange en hoge pass. Daar is Wilmersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drywa is nu in balbezit. Drywa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:8

53e minuut.
Jernemyr is nu in balbezit. Kilar onderschept slim de pass. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bảo Long rent richting de bal. Bảo Long speelt de bal door. Wilmersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Drywa verovert de bal door een tackle van achteren. Drywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:9

64e minuut.
Qvick geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bảo Long met een snelle inworp. Măcriş geeft de bal voor. Damnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Stålros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stålros met een sublieme pass. Bảo Long kopt de bal weg. Klungelig pakt Drywa de bal. Drywa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Damnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:10

70e minuut.
Măcriş is nu in balbezit. Hökmark rent richting de bal. Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Damnik krijgt zijn hoofd ertegen. Stålros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:11

71e minuut.
Drywa rent richting de bal. Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Long probeert naar een medespeler te passen. Damnik rent richting de bal. Damnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Qvick met een sublieme pass. Kilar geeft de bal voor. Daar is Ek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damnik is nu in balbezit. Damnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:12

81e minuut.
Bảo Long probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hökmark de bal. Hökmark probeert naar een medespeler te passen. Drywa heeft problemen om de bal te vangen. Drywa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Qvick geeft de bal voor. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Damnik rent richting de bal. Damnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:13

89e minuut.
Măcriş speelt de bal door. Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş speelt de bal door. Damnik is nu in balbezit. Damnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Drywa rent richting de bal. Drywa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coca Cola F.C 88%, IK Nordia 12%.
Coca Cola F.C - IK Nordia 0:14