Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:11
  • Competitiewedstrijd: Superettan.03
  • Stadion: Mark OP Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3016
Mark OP Fc Koeln
Normal Tactiek LoveEmi
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.8 gemiddelde waardering 38.3
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Condrea onderschept slim de pass. Condrea passt de bal zonder na te denken. Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack haalt uit met een fantastische trap. Cronkvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:1

5e minuut.
Quack schiet op doel. Skugge probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nordvi zal de hoekschop nemen. Condrea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lundgårdh geeft een hoge lob. Kjäll probeert de bal aan de voet te houden. Quack is nu in balbezit. Quack draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Lundgårdh speelt de bal door. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea probeert naar een medespeler te passen. Quack is nu in balbezit. Quack draait met de bal, schiet en ... Cronkvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlöv verovert de bal door een tackle van achteren. Nordlöv passt de bal zonder na te denken. Condrea rent richting de bal. Condrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nordlöv geeft de bal voor. Daar is Kjäll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quack rent richting de bal. Quack schiet op doel. Cronkvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:2

22e minuut.
Condrea rent richting de bal. Quack is nu in balbezit. Skugge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quack raakt geblesseerd tijdens het duel. Condrea neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Condrea rent richting de bal. Condrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:3

26e minuut.
Rolandsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abrahamsson komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Bergman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergman passt de bal met de wreef. Kjäll bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:4

32e minuut.
Lundgårdh rent richting de bal. Lundgårdh passt de bal in één keer door. Skugge is nu in balbezit. Condrea verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:5

34e minuut.
Lundgårdh rent richting de bal. Lundgårdh passt de bal in één keer door. Quack heeft problemen om de bal te vangen. Quack draait met de bal, schiet en ... Kjäll probeert de bal aan de voet te houden. Cronkvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark OP 64%, Fc Koeln 36%.
Mark OP - Fc Koeln 0:5

46e minuut.
Lund komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Nordlöv geeft een hoge lob. Quack kopt de bal weg. Condrea rent richting de bal. Condrea draait met de bal, schiet en ... Cronkvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:6

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cronkvist niet meer kan verder spelen. Stålbom komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bergman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergman speelt de bal door. Kjäll bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgårdh rent richting de bal. Lundgårdh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bour onderschept slim de pass. Bour geeft een hoge lob. Condrea kopt de bal weg. Quack rent richting de bal. Quack haalt uit met een fantastische trap. Stålbom kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Condrea is nu in balbezit. Condrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:7

74e minuut.
Flesland geeft een hoge lob. Skugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea draait met de bal, schiet en ... Stålbom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:8

76e minuut.
Nordvi met een sublieme pass. Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack speelt de bal door. Condrea is nu in balbezit. Condrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:9

78e minuut.
Quack onderschept slim de pass. Quack probeert naar een medespeler te passen. Condrea rent richting de bal. Condrea draait met de bal, schiet en ... Stålbom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:10

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Quack de bal onder controle te krijgen. Condrea is nu in balbezit. Condrea geeft een lange en hoge pass. Quack rent richting de bal. Quack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:11

84e minuut.
Daar is Hellberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergman geeft een hoge lob. Nordvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack is nu in balbezit. Quack draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Stålbom trapt de bal weg. Bergman kopt de bal weg. Condrea is nu in balbezit. Condrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:12

89e minuut.
Condrea is nu in balbezit. Condrea passt de bal met de wreef. Kjäll bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea onderschept slim de pass. Condrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nordvi met een snelle inworp. Quack heeft problemen om de bal te vangen. Quack passt de bal met de wreef. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea schiet op doel. Stålbom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Fc Koeln 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark OP 53%, Fc Koeln 47%.
Mark OP - Fc Koeln 0:13