Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grindtorp FC Lumpna Spöken
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Sörestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sörestad passt de bal met de wreef. Crantzberg speelt de bal door. Woxlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Woxlin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hjelm verovert de bal door een tackle van achteren. Hjelm speelt de bal door. Duvstrand rent richting de bal. Duvstrand geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sporre de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duvstrand geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Simonson geeft de bal voor. Hjelm is nu in balbezit. Jörnhem legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hjelm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hjelm neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Thuresson kopt de bal weg. Hjelm probeert de bal aan de voet te houden. Edin is nu in balbezit. Wallerstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallerstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Lumpna Spöken 1:0

30e minuut.
Jörnhem geeft een hoge lob. Sjöström is nu in balbezit. Gyllenskalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjöström verovert de bal door een tackle van achteren. Sjöström geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Åkerklint met een sublieme pass. Bok rent richting de bal. Bok speelt de bal door. Daar is Hjelm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjelm schiet op doel. Kvarnlöf bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grindtorp FC 51%, Lumpna Spöken 49%.
Grindtorp FC - Lumpna Spöken 1:0

53e minuut.
Wallerstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Crantzberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wallerstedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wallerstedt neemt zijn aanloop. Kvarnlöf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Lumpna Spöken 2:0

70e minuut.
Bergmark geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thuresson met de inworp. Wallerstedt rent richting de bal. Wallerstedt geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Grindtorp FC - Lumpna Spöken 3:0

87e minuut.
Woxlin passt de bal zonder na te denken. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson geeft een lange en hoge pass. Woxlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Woxlin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grindtorp FC 36%, Lumpna Spöken 64%.
Grindtorp FC - Lumpna Spöken 3:0