Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gavvole Ghetto United FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Wastå onderschept slim de pass. Frithiofsson is nu in balbezit. Blom begaat een overtreding. Blom krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Blom probeert naar een medespeler te passen. Alvelid bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvelid geeft de bal voor. Jarlegren heeft problemen om de bal te vangen. Jarlegren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Wastå rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dahl. Dahl krijgt een gele kaart. Wastå raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wastå kan niet meer verder spelen. Mattsén komt het veld opgelopen. Mattsén zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zacke rent richting de bal. Zacke speelt de bal door. Frithiofsson rent richting de bal. Frithiofsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mattsén rent richting de bal. Mattsén passt de bal zonder na te denken. Larsson rent richting de bal. Dahl onderschept slim de pass. Dahl geeft een hoge lob. Örn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kajsson heeft problemen om de bal te vangen. Blom verovert de bal door een tackle van achteren. Blom met een sublieme pass. Jarlegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarlegren haalt uit met een fantastische trap. Örn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gavvole - Ghetto United FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gavvole 70%, Ghetto United FC 30%.
Gavvole - Ghetto United FC 0:1

46e minuut.
Frithiofsson met een sublieme pass. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson rent richting de bal. Frithiofsson rent richting de bal. Frithiofsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Blom probeert naar een medespeler te passen. Ingemarsson rent richting de bal. Ingemarsson geeft een hoge lob. Larsson rent richting de bal. Larsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Alvelid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattsén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvelid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ingemarsson heeft problemen om de bal te vangen. Jarlegren rent richting de bal. Jarlegren draait met de bal, schiet en ... Örn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gavvole - Ghetto United FC 0:2

79e minuut.
Mattsén is nu in balbezit. Mattsén probeert naar een medespeler te passen. Frithiofsson is nu in balbezit. Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gavvole 54%, Ghetto United FC 46%.
Gavvole - Ghetto United FC 0:2