Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fallna Zebror Tyumen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Äppelquist draait met de bal, schiet en ... Stridh kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tunros de bal onder controle te krijgen. Äppelquist is nu in balbezit. Äppelquist schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Wibrån speelt de bal door. Rolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfsson probeert naar een medespeler te passen. Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Hubertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö rent richting de bal. Amsjö passt de bal in één keer door. Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Evaldsson geeft de bal voor. Ängblad rent richting de bal. Frithiofsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frithiofsson krijgt een gele kaart. Ängblad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tunros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Evertsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fallna Zebror 68%, Tyumen 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fallna Zebror - Tyumen 0:0

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zacke trapt de bal weg van het doel. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson geeft een lange en hoge pass. Oljelund kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Amsjö rent richting de bal. Dietmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö is nu in balbezit. Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fallna Zebror 54%, Tyumen 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fallna Zebror - Tyumen 0:0