Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gavvole Varma Kamrater
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Svanstedt geeft de bal voor. Evans probeert de bal aan de voet te houden. Risp probeert naar een medespeler te passen. Lindroos is nu in balbezit. Lindroos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kajsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarlegren verovert de bal door een tackle van achteren. Jarlegren probeert naar een medespeler te passen. Lagrell heeft problemen om de bal te vangen. Lagrell schiet op doel. Örn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Örn probeert naar een medespeler te passen. Frithiofsson kopt de bal weg. Lindroos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindroos geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Lagrell is nu in balbezit. Ingemarsson probeert naar een medespeler te passen. Wastå probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jarlegren is nu in balbezit. Jarlegren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gavvole - Varma Kamrater 0:1

18e minuut.
Jarlegren passt de bal in één keer door. Risp rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asper. Asper krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Krutberg verovert de bal door een tackle van achteren. Jarlegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarlegren onderschept slim de pass. Jarlegren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gavvole - Varma Kamrater 0:2

27e minuut.
Frithiofsson rent richting de bal. Örn onderschept slim de pass. Örn geeft een hoge lob. Lagrell is nu in balbezit. Lagrell draait met de bal, schiet en ... Örn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Krutberg is nu in balbezit. Krutberg passt de bal in één keer door. Lagrell is nu in balbezit. Lagrell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Asper geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lindroos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarlegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarlegren geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Frithiofsson onderschept slim de pass. Frithiofsson passt de bal met de wreef. Larsson is nu in balbezit. Larsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gavvole - Varma Kamrater 1:2

40e minuut.
Ingemarsson passt de bal met de wreef. Asper probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kajsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrell rent richting de bal. Lagrell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gavvole 65%, Varma Kamrater 35%.
Gavvole - Varma Kamrater 1:2

47e minuut.
Örn geeft de bal voor. Inworp. Butter met een snelle inworp. Frithiofsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Frithiofsson draait met de bal, schiet en ... Patricsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Larsson rent richting de bal. Larsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gavvole - Varma Kamrater 2:2

48e minuut.
Frithiofsson probeert naar een medespeler te passen. Larsson is nu in balbezit. Stoltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson verovert de bal door een tackle van achteren. Larsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gavvole 62%, Varma Kamrater 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gavvole - Varma Kamrater 2:2