Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghetto United FC Vämjeliga Spöken
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Dahl is nu in balbezit. Laks onderschept slim de pass. Laks speelt de bal door. Dorsin is nu in balbezit. Dorsin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zacke met de inworp. Daar is Holmkvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaelsson met een sublieme pass. Dorsin rent richting de bal. Dorsin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Laks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Laks begaat een overtreding. Laks krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Thorbjörnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michaelsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dahl. Dahl krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Aldén kopt de bal weg. Laks bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom verovert de bal door een tackle van achteren. Zettervall is nu in balbezit. Blom verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Blom rent richting de bal. Blom haalt uit met een fantastische trap. Matson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Thorbjörnsson de bal. Thorbjörnsson passt de bal met de wreef. Zetterström bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom onderschept slim de pass. Blom draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Blom met een sublieme pass. Zettervall onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvelid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blom geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jarlegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarlegren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 2:0

29e minuut.
Holmkvist is nu in balbezit. Dorsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmkvist rent richting de bal. Dorsin verovert de bal door een tackle van achteren. Dorsin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Laks rent richting de bal. Blom onderschept slim de pass. Blom speelt de bal door. Jarlegren is nu in balbezit. Jarlegren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghetto United FC 48%, Vämjeliga Spöken 52%.
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 2:0

50e minuut.
Dahl rent richting de bal. Älvebring speelt de bal door. Dorsin is nu in balbezit. Dorsin haalt uit met een fantastische trap. Hjulinder probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Alvelid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zettervall verovert de bal door een tackle van achteren. Zettervall geeft een hoge lob. Daar is Michaelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahl geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 3:0

67e minuut.
Blom speelt de bal door. Benjaminsson speelt de bal door. Holmkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmkvist probeert naar een medespeler te passen. Alvelid geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Michaelsson probeert naar een medespeler te passen. Älvebring bereikt de bal nog maar net als eerste. Älvebring passt de bal zonder na te denken. Mårtensson rent richting de bal. Mårtensson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zettervall geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vega de bal. Vega geeft een hoge lob. Dorsin is nu in balbezit. Dorsin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghetto United FC 39%, Vämjeliga Spöken 61%.
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 3:1