Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vita Tigrar Fallna Zebror
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Hubertsson is nu in balbezit. Janstigen verovert de bal door een tackle van achteren. Uddmyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Janstigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janstigen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vita Tigrar - Fallna Zebror 1:0

32e minuut.
Hubertsson rent richting de bal. Uddmyr verovert de bal door een tackle van achteren. Uddmyr probeert naar een medespeler te passen. Janstigen is nu in balbezit. Janstigen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Wibrån heeft problemen om de bal te vangen. Birgersson is nu in balbezit. Birgersson probeert naar een medespeler te passen. Janstigen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janstigen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Evertsson met een harde bal richting middenveld. Junerud kopt de bal weg. Hökmark heeft problemen om de bal te vangen. Janstigen is nu in balbezit. Janstigen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vita Tigrar - Fallna Zebror 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vita Tigrar 53%, Fallna Zebror 47%.
Vita Tigrar - Fallna Zebror 2:0

54e minuut.
Daar is Junerud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junerud probeert naar een medespeler te passen. Janstigen rent richting de bal. Janstigen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vita Tigrar - Fallna Zebror 3:0

55e minuut.
Daar is Lyngstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uddmyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibrån begaat een overtreding. Wibrån krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Junerud geeft de bal voor. Frithiofsson speelt de bal door. Daar is Lustigh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Äppelquist rent richting de bal. Äppelquist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cederhök geeft een hoge lob. Janstigen kopt de bal weg. Uddmyr heeft problemen om de bal te vangen. Janstigen is nu in balbezit. Janstigen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Teofilsson trapt de bal weg van het doel. Åsenheim heeft problemen om de bal te vangen. Nordlöv speelt de bal door. Wibrån rent richting de bal. Wibrån geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Frithiofsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lindroos met de inworp. Uddmyr is nu in balbezit. Uddmyr geeft een lange en hoge pass. Evertsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Junerud kopt de bal weg. Åsenheim rent richting de bal. Nordlöv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nordlöv krijgt een gele kaart. Åsenheim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Åsenheim kan niet meer verder spelen. Gärdestad komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Uddmyr passt de bal met de wreef. Gärdestad is nu in balbezit. Gärdestad passt de bal met de wreef. Janstigen rent richting de bal. Janstigen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vita Tigrar 45%, Fallna Zebror 55%.
Vita Tigrar - Fallna Zebror 3:0