Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Rimani FC Gavvole
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mandin onderschept slim de pass. Mandin met een sublieme pass. Alstander rent richting de bal. Alstander haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ingemarsson de bal. Örn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Butter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mattsén komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Evans heeft problemen om de bal te vangen. Walter geeft een hoge lob. Asper rent richting de bal. Alstander is nu in balbezit. Alstander schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Rimani FC - Gavvole 1:0

25e minuut.
Mattsén bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardsson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kajsson. Kajsson krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Klungelig pakt Kajsson de bal. Stålberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålberg speelt de bal door. Alstander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alstander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bringnäs probeert naar een medespeler te passen. Kajsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wänberg. Wänberg krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Inworp. Colldin met een snelle inworp. Frithiofsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Frithiofsson schiet op doel. Leisten probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Rimani FC 47%, Gavvole 53%.
Al-Rimani FC - Gavvole 1:0

50e minuut.
Frithiofsson rent richting de bal. Frithiofsson passt de bal in één keer door. Walter is nu in balbezit. Larsson verovert de bal door een tackle van achteren. Larsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bringnäs geeft een hoge lob. Inworp. Colldin met een snelle inworp. Frithiofsson is nu in balbezit. Frithiofsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mandin rent richting de bal. Frithiofsson rent richting de bal. Frithiofsson probeert naar een medespeler te passen. Larsson rent richting de bal. Larsson schiet op doel. Kleine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mattsén kopt de bal weg. Larsson is nu in balbezit. Walter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walter krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Stålberg rent richting de bal. Wastå rent richting de bal. Stålberg begaat een overtreding. Stålberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Rimani FC 37%, Gavvole 63%.
Al-Rimani FC - Gavvole 1:0