Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varma Kamrater Spartax LDZ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Dorsin is nu in balbezit. Dorsin geeft een hoge lob. Örn heeft problemen om de bal te vangen. Efraimsson verovert de bal door een tackle van achteren. Efraimsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Falk trapt de bal weg van het doel. Lindroos kopt de bal weg. Jarlegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarlegren haalt uit met een fantastische trap. Wasa bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Rafaelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindroos kopt de bal weg. Lagrell rent richting de bal. Lagrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varma Kamrater - Spartax LDZ 1:0

37e minuut.
Krutberg kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fajersson de bal onder controle te krijgen. Lagrell is nu in balbezit. Lagrell draait met de bal, schiet en ... Bosson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varma Kamrater 39%, Spartax LDZ 61%.
Varma Kamrater - Spartax LDZ 1:0

51e minuut.
Risp probeert de bal aan de voet te houden. Bjurman onderschept slim de pass. Falk is nu in balbezit. Bjurman onderschept slim de pass. Bjurman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Krutberg rent richting de bal. Krutberg passt de bal in één keer door. Klavemyr rent richting de bal. Klavemyr draait met de bal, schiet en ... Stoltz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Linderoth met een sublieme pass. Bjurman bereikt de bal nog maar net als eerste. Krutberg onderschept slim de pass. Linderoth onderschept slim de pass. Linderoth geeft de bal voor. Patricsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klavemyr draait met de bal, schiet en ... Stoltz met een sublieme pass. Daar is Falk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjurman rent richting de bal. Bjurman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Dorsin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarlegren is nu in balbezit. Linderoth is nu in balbezit. Jarlegren rent richting de bal. Jarlegren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varma Kamrater - Spartax LDZ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varma Kamrater 54%, Spartax LDZ 46%.
Varma Kamrater - Spartax LDZ 2:0