Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dial Square FC Tyumen
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Inworp. Ängblad met de inworp. Amsjö probeert naar een medespeler te passen. Dietmarsson rent richting de bal. Dietmarsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Tunros is nu in balbezit. Tunros passt de bal zonder na te denken. Daar is Åhblad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stridh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sonnvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Åhblad rent richting de bal. Åhblad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Amsjö probeert naar een medespeler te passen. Källstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Kullgren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Tyumen 0:1

33e minuut.
af Geijerstam probeert naar een medespeler te passen. Sonnvik is nu in balbezit. Sonnvik passt de bal met de wreef. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
af Geijerstam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arvhage komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Åhblad geeft de bal voor. Valtersson is nu in balbezit. Amsjö maakt een afschuwelijke overtreding. Amsjö krijgt een gele kaart. Valtersson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Källstrand zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Stridh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Åhblad rent richting de bal. Åhblad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson schiet op doel. Zacke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dial Square FC 60%, Tyumen 40%.
Dial Square FC - Tyumen 0:1

71e minuut.
Flinta met een sublieme pass. Korsberg is nu in balbezit. Korsberg passt de bal met de wreef. Åhblad is nu in balbezit. Åhblad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rolfsson speelt de bal door. Amsjö rent richting de bal. Källstrand begaat een overtreding. Källstrand krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Zacke met een harde bal richting middenveld. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rasmusson. Rasmusson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dial Square FC 46%, Tyumen 54%.
Dial Square FC - Tyumen 0:1