Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porlande Stigar Fallna Zebror
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Modin onderschept slim de pass. Wargh is nu in balbezit. Ände rent richting de bal. Ände haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porlande Stigar - Fallna Zebror 1:0

16e minuut.
Hubertsson speelt de bal door. Wibrån kan de bal niet met de borst controleren. Wibrån passt de bal zonder na te denken. Äppelquist is nu in balbezit. Äppelquist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Holm heeft problemen om de bal te vangen. Äppelquist rent richting de bal. Gunnarsson is nu in balbezit. Äppelquist rent richting de bal. Äppelquist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Modin is nu in balbezit. Wibrån rent richting de bal. Gunnarsson probeert naar een medespeler te passen. Äppelquist is nu in balbezit. Äppelquist draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Käck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Wibrån, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydell verovert de bal door een tackle van achteren. Rydell probeert naar een medespeler te passen. Wargh is nu in balbezit. Wargh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Porlande Stigar - Fallna Zebror 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porlande Stigar 49%, Fallna Zebror 51%.
Porlande Stigar - Fallna Zebror 2:0

66e minuut.
Hemstrand geeft een lange en hoge pass. Wibrån probeert de bal aan de voet te houden. Wargh is nu in balbezit. Wargh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porlande Stigar - Fallna Zebror 3:0

69e minuut.
Daar is Nordlöv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modin verovert de bal door een tackle van achteren. Modin met een sublieme pass. Rydell rent richting de bal. Rydell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Äppelquist probeert de bal met de borst te controleren. Gunnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modin. Modin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porlande Stigar 47%, Fallna Zebror 53%.
Porlande Stigar - Fallna Zebror 3:0