Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-17 19:09
  • Competitiewedstrijd: Division 2.01
  • Stadion: Tyumen Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2767
Tyumen Ghetto United FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Blom rent richting de bal. Jarlegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfsson onderschept slim de pass. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom draait met de bal, schiet en ... Vanheden bokst de bal weg.

6e minuut.
Tunros geeft een lange en hoge pass. Vega kopt de bal weg. Daar is Rolfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blom is nu in balbezit. Blom draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rolfsson heeft problemen om de bal te vangen. Alvelid speelt de bal door. Jarlegren is nu in balbezit. Blom is nu in balbezit. Blom schiet op doel. Vanheden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hjulinder probeert naar een medespeler te passen. Rolfsson kopt de bal weg. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Hjulinder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tyumen - Ghetto United FC 1:0

22e minuut.
Dahl is nu in balbezit. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö passt de bal met de wreef. Dietmarsson is nu in balbezit. Dietmarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Flinta speelt de bal door. Blom rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tunros. Tunros krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ängblad is nu in balbezit. Ängblad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Örlund de bal. Dietmarsson rent richting de bal. Dietmarsson schiet op doel. Hjulinder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Dahl rent richting de bal. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Dietmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyumen 51%, Ghetto United FC 49%.
Tyumen - Ghetto United FC 1:0

58e minuut.
Holmkvist passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jarlegren de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tunros. Tunros krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Vega met de inworp. Alvelid bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvelid geeft een hoge lob. Vanheden probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Jarlegren de bal. De bal raakt de paal. Jarlegren rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tyumen - Ghetto United FC 1:1

69e minuut.
Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad probeert naar een medespeler te passen. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö onderschept slim de pass. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ängblad geeft een hoge lob. Rolfsson rent richting de bal. Rolfsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Amsjö, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Paal! Hjulinder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Holmkvist probeert naar een medespeler te passen. Stridh rent richting de bal. Jarlegren verovert de bal door een tackle van achteren. Jarlegren schiet op doel. Vanheden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tyumen 60%, Ghetto United FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tyumen - Ghetto United FC 1:1