Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dial Square FC Varma Kamrater
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Risp is nu in balbezit. Åhblad onderschept slim de pass. Krutberg is nu in balbezit. Åhblad verovert de bal door een tackle van achteren. Åhblad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sonnvik rent richting de bal. Örn verovert de bal door een tackle van achteren. Örn geeft de bal voor. Lagrell is nu in balbezit. Lagrell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Krutberg de bal. Åhblad verovert de bal door een tackle van achteren. Åhblad passt de bal in één keer door. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Varma Kamrater 1:0

34e minuut.
Arvhage met een sublieme pass. Krutberg is nu in balbezit. Krutberg met een sublieme pass. Lagrell rent richting de bal. Lagrell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Valtersson is nu in balbezit. Birgersson rent richting de bal. Krutberg begaat een overtreding. Krutberg krijgt een gele kaart. Birgersson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valtersson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stoltz probeert de bal met de borst te controleren. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dial Square FC 56%, Varma Kamrater 44%.
Dial Square FC - Varma Kamrater 1:0

53e minuut.
Lyngstad geeft de bal voor. Stenmark probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lovesson. Lovesson krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Sonnvik onderschept slim de pass. Sonnvik passt de bal zonder na te denken. Åhblad rent richting de bal. Krutberg onderschept slim de pass. Krutberg met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Risp verovert de bal door een tackle van achteren. Jarlegren is nu in balbezit. Jarlegren passt de bal met de wreef. Lagrell rent richting de bal. Lagrell schiet op doel. Kullgren bokst de bal weg. Lagrell rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dial Square FC - Varma Kamrater 1:1

81e minuut.
Lagrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrell speelt de bal door. Jarlegren rent richting de bal. Jarlegren draait met de bal, schiet en ... Kullgren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Varma Kamrater 1:2

83e minuut.
Kullgren trapt de bal weg van het doel. Åhblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Åhblad speelt de bal door. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Krutberg is nu in balbezit. Krutberg geeft de bal voor. Christoffersson rent richting de bal. Lagrell is nu in balbezit. Lagrell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Varma Kamrater 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dial Square FC 45%, Varma Kamrater 55%.
Dial Square FC - Varma Kamrater 1:3