Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Perspektywa Tokiga Uteliggare
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Backlund speelt de bal door. Lund rent richting de bal. Ljunggren is nu in balbezit. Lund onderschept slim de pass. Lund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Backlund probeert de bal met de borst te controleren. Jeppsson geeft de bal voor. Ferdinandsson rent richting de bal. Sporre verovert de bal door een tackle van achteren. Sporre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jeppsson rent richting de bal. Segerström verovert de bal door een tackle van achteren. Segerström passt de bal in één keer door. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Tokiga Uteliggare 1:0

15e minuut.
Johansson rent richting de bal. Backlund onderschept slim de pass. Backlund met een sublieme pass. Lund is nu in balbezit. Lund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ferdinandsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thern bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thern is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thern zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ferdinandsson passt de bal in één keer door. Jeppsson rent richting de bal. Jeppsson speelt de bal door. Lund is nu in balbezit. Lund schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nordmark met een sublieme pass. Segerström kopt de bal weg. Klungelig pakt Borén de bal. Lund rent richting de bal. Lund schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ljunggren geeft een lange en hoge pass. Ferdinandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jernemyr begaat een overtreding. Jernemyr krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kask geeft een hoge lob. Jähkel met een sublieme pass. Lundblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljunggren is nu in balbezit. Ljunggren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perspektywa 48%, Tokiga Uteliggare 52%.
KS Perspektywa - Tokiga Uteliggare 1:0

56e minuut.
Segerström geeft een hoge lob. Lund rent richting de bal. Lund passt de bal in één keer door. Backlund rent richting de bal. Backlund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jeppsson is nu in balbezit. Ferdinandsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinandsson met een sublieme pass. Lund is nu in balbezit. Lund haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Tokiga Uteliggare 2:0

73e minuut.
Ljunggren speelt de bal door. Jeppsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Backlund verovert de bal door een tackle van achteren. Backlund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Tokiga Uteliggare 3:0

75e minuut.
Sporre speelt de bal door. Klungelig pakt Fjellström de bal. Backlund rent richting de bal. Klungelig pakt Lund de bal. Lund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fjellström verovert de bal door een tackle van achteren. Fjellström probeert naar een medespeler te passen. Sporre rent richting de bal. Sporre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Tokiga Uteliggare 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perspektywa 52%, Tokiga Uteliggare 48%.
KS Perspektywa - Tokiga Uteliggare 3:1