Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swedish Academy Deportivo La Coruna
451 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Claesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberthus onderschept slim de pass. Rubarth is nu in balbezit. Huberthus verovert de bal door een tackle van achteren. Huberthus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Academy - Deportivo La Coruna 1:0

31e minuut.
Walter is nu in balbezit. Jakobsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Modigh de bal. Muntherquist rent richting de bal. Muntherquist haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hällegard met de inworp. Holmberg is nu in balbezit. Claesson met een sublieme pass. Roslund rent richting de bal. Roslund haalt uit met een fantastische trap. Stjärna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Rickardsson is nu in balbezit. Rickardsson passt de bal met de wreef. Sjögran probeert de bal met de borst te controleren. Roslund bereikt de bal nog maar net als eerste. Roslund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ravelli probeert naar een medespeler te passen. Ahlm met een sublieme pass. Modigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntherquist onderschept slim de pass. Muntherquist haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hamrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén probeert naar een medespeler te passen. Muntherquist is nu in balbezit. Muntherquist haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Modigh de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Swedish Academy - Deportivo La Coruna 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swedish Academy 33%, Deportivo La Coruna 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Swedish Academy - Deportivo La Coruna 1:1

47e minuut.
Stjernfeldt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roslund rent richting de bal. Roslund draait met de bal, schiet en ... Stjärna bokst de bal weg.

69e minuut.
Stjernfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjernfeldt geeft de bal voor. Ahlm speelt de bal door. Hamrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Academy - Deportivo La Coruna 1:2

70e minuut.
Roslund raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Evans komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Holmberg is nu in balbezit. Holmberg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stjernfeldt de bal. Huberthus bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberthus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Djuse passt de bal met de wreef. Walter probeert naar een medespeler te passen. Rubarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberthus onderschept slim de pass. Huberthus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Modigh geeft een hoge lob. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans passt de bal in één keer door. Huberthus rent richting de bal. Huberthus schiet op doel. Stjärna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swedish Academy 40%, Deportivo La Coruna 60%.
Swedish Academy - Deportivo La Coruna 1:2