Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Egoistiska Maskar Elins pojkar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Cronborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hökmark is nu in balbezit. Hökmark passt de bal in één keer door. Hemberg rent richting de bal. Hemberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Orre kopt de bal weg. Daar is Cronborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hökmark is nu in balbezit. Hemberg is nu in balbezit. Hemberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Egoistiska Maskar - Elins pojkar 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Hedén de bal. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund passt de bal met de wreef. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén haalt uit met een fantastische trap. Rogefeldt bokst de bal weg.

12e minuut.
Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre geeft de bal voor. Ganemyr probeert de bal aan de voet te houden. Hemberg onderschept slim de pass. Hemberg haalt uit met een fantastische trap. Cronstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Egoistiska Maskar - Elins pojkar 2:0

17e minuut.
Karlén bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Dagerlund passt de bal in één keer door. Hedén rent richting de bal. Hedén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Egoistiska Maskar - Elins pojkar 2:1

20e minuut.
Pohlman kopt de bal weg. Daar is Dagerlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedén rent richting de bal. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Orre probeert naar een medespeler te passen. Hökmark is nu in balbezit. Spira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hökmark wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egoistiska Maskar 55%, Elins pojkar 45%.
Egoistiska Maskar - Elins pojkar 2:1

67e minuut.
Bertsson geeft de bal voor. Sonnvik kopt de bal weg. Wahlsteen heeft problemen om de bal te vangen. Hedén onderschept slim de pass. Hedén haalt uit met een fantastische trap. Rogefeldt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sonnvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonnvik geeft een lange en hoge pass. Weinstock heeft problemen om de bal te vangen. Hedén rent richting de bal. Hedén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahl met de inworp. Spira bereikt de bal nog maar net als eerste. Hökmark onderschept slim de pass. Hökmark haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lindfors is nu in balbezit. Lindfors geeft een lange en hoge pass. Cronborg kopt de bal weg. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egoistiska Maskar 69%, Elins pojkar 31%.
Egoistiska Maskar - Elins pojkar 2:1