Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Retliga Undersåtar Bastuheta Ormar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Sandh passt de bal in één keer door. Daar is Noahsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drougge bereikt de bal nog maar net als eerste. Noahsson onderschept slim de pass. Noahsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Retliga Undersåtar - Bastuheta Ormar 0:1

16e minuut.
Stolt kan de bal niet met de borst controleren. Rippe rent richting de bal. Rippe passt de bal in één keer door. Noahsson is nu in balbezit. Noahsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Älvebring met een harde bal richting middenveld. Eklöf kopt de bal weg. Noahsson heeft problemen om de bal te vangen. Noahsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Retliga Undersåtar - Bastuheta Ormar 0:2

28e minuut.
Andersson geeft een hoge lob. Rippe kopt de bal weg. Villesson is nu in balbezit. Noahsson rent richting de bal. Noahsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Stolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quist is nu in balbezit. Hammarskjöld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quist raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Rippe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eklöf met de inworp. Stolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Retliga Undersåtar - Bastuheta Ormar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retliga Undersåtar 55%, Bastuheta Ormar 45%.
Retliga Undersåtar - Bastuheta Ormar 1:2

49e minuut.
Stolt verovert de bal door een tackle van achteren. Rippe geeft een hoge lob. Stolt probeert de bal aan de voet te houden. Hammarskjöld rent richting de bal. Hammarskjöld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grengren probeert naar een medespeler te passen. Hammarskjöld is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Quist ... Strafschop! Quist is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hammarskjöld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stolt legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Duvstrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Hammarskjöld is nu in balbezit. Hammarskjöld haalt uit met een fantastische trap. Landenmark probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eklöf is nu in balbezit. Eklöf schiet op doel. Duvstrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Retliga Undersåtar - Bastuheta Ormar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retliga Undersåtar 42%, Bastuheta Ormar 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Retliga Undersåtar - Bastuheta Ormar 2:2