Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elins pojkar Man Uniteds FC Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Gedda geeft de bal voor. Klungelig pakt Ganemyr de bal. Valentin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valentin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Björnstjerna kopt de bal weg. Daar is Moberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moberg met een sublieme pass. Hedén is nu in balbezit. Hedén draait met de bal, schiet en ... Jähkel bokst de bal weg.

20e minuut.
Daar is Jalmert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hedén rent richting de bal. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund haalt uit met een fantastische trap. Jähkel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Björnstjerna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Dagerlund met een sublieme pass. Hedén rent richting de bal. Hedén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alfelt onderschept slim de pass. Alfelt met een sublieme pass. Cronborg rent richting de bal. Valentin verovert de bal door een tackle van achteren. Valentin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Man Uniteds FC Club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elins pojkar 45%, Man Uniteds FC Club 55%.
Elins pojkar - Man Uniteds FC Club 0:1

61e minuut.
Dagerlund verovert de bal door een tackle van achteren. Dagerlund probeert naar een medespeler te passen. Jalmert rent richting de bal. Hedén verovert de bal door een tackle van achteren. Hedén haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sonnvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonnvik geeft een hoge lob. Gedda is nu in balbezit. Dagerlund onderschept slim de pass. Dagerlund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Björnstjerna is nu in balbezit. Cronborg onderschept slim de pass. Cronborg geeft de bal voor. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elins pojkar - Man Uniteds FC Club 1:1

89e minuut.
Spansk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kajsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elins pojkar 41%, Man Uniteds FC Club 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elins pojkar - Man Uniteds FC Club 1:1