Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Storvuxna Korpar Retliga Undersåtar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Jeppsson is nu in balbezit. Grengren is nu in balbezit. Drougge is nu in balbezit. Zetterkvist onderschept slim de pass. Zetterkvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Storvuxna Korpar - Retliga Undersåtar 1:0

12e minuut.
Druid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eklöf met de inworp. Stolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolt haalt uit met een fantastische trap. Wilmersson bokst de bal weg.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Björnstjerna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolt speelt de bal door. Björnstjerna geeft een hoge lob. Daar is Josefsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilmersson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hemberg verovert de bal door een tackle van achteren. Westman bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolt onderschept slim de pass. Stolt schiet op doel. Wilmersson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Storvuxna Korpar - Retliga Undersåtar 1:1

43e minuut.
Hjulinder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fajersson met de inworp. Jeppsson is nu in balbezit. Jeppsson schiet op doel. Krantz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zetterkvist maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Storvuxna Korpar 50%, Retliga Undersåtar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Storvuxna Korpar - Retliga Undersåtar 1:1

47e minuut.
Björk kopt de bal weg. Hammarskjöld rent richting de bal. Westman is nu in balbezit. Hammarskjöld onderschept slim de pass. Hammarskjöld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Drougge onderschept slim de pass. Westman rent richting de bal. Westman passt de bal zonder na te denken. Stolt rent richting de bal. Stolt schiet op doel. Wilmersson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Älvebring geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nathell met een snelle inworp. Jeppsson is nu in balbezit. Jeppsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Storvuxna Korpar 50%, Retliga Undersåtar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Storvuxna Korpar - Retliga Undersåtar 1:1