Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elins pojkar Tokiga Uteliggare
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Cronborg speelt de bal door. Sonnvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljunggren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ljunggren krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Jeppsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hedén de bal. Hedén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Tokiga Uteliggare 1:0

16e minuut.
Borén geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lindfors zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Spira met een sublieme pass. Lindfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindfors geeft een hoge lob. Hedén rent richting de bal. Hedén haalt uit met een fantastische trap. Nordmark verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Spira met een sublieme pass. Lindfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindfors speelt de bal door. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dagerlund probeert naar een medespeler te passen. Hedén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedén passt de bal zonder na te denken. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Tokiga Uteliggare 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elins pojkar 28%, Tokiga Uteliggare 72%.
Elins pojkar - Tokiga Uteliggare 2:0

53e minuut.
Hedén is nu in balbezit. Borén is nu in balbezit. Hedén onderschept slim de pass. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elins pojkar - Tokiga Uteliggare 3:0

80e minuut.
Dagerlund onderschept slim de pass. Dagerlund passt de bal zonder na te denken. Hedén rent richting de bal. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Johansson zijn tegenspeler op de grond. Lindfors roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lindfors kan niet meer verder spelen. Werner komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Klungelig pakt Fjellström de bal. Fjellström passt de bal zonder na te denken. Sporre rent richting de bal. Sporre schiet op doel. Ganemyr probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elins pojkar 42%, Tokiga Uteliggare 58%.
Elins pojkar - Tokiga Uteliggare 3:0