Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo La Coruna Storvuxna Korpar
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ravelli is nu in balbezit. Ravelli passt de bal in één keer door. Muntherquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntherquist haalt uit met een fantastische trap. Wilmersson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jeppsson met een sublieme pass. Zetterkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetterkvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fajersson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Westman rent richting de bal. Westman passt de bal zonder na te denken. Jeppsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Westman onderschept slim de pass. Westman speelt de bal door. Zetterkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeppsson schiet op doel. Stjärna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Coruna 64%, Storvuxna Korpar 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo La Coruna - Storvuxna Korpar 0:0

46e minuut.
Muntherquist is nu in balbezit. Hamrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamrén passt de bal in één keer door. Muntherquist is nu in balbezit. Muntherquist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Wilmersson trapt de bal weg van het doel. Münster kopt de bal weg. Daar is Hamrén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntherquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntherquist haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rickardsson rent richting de bal. Hemberg is nu in balbezit. Rickardsson begaat een overtreding. Hemberg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hemberg kan niet meer verder spelen. Wassberg komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Wassberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamrén. Wassberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wassberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zetterkvist is nu in balbezit. Zetterkvist schiet op doel. Stjärna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Coruna 50%, Storvuxna Korpar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo La Coruna - Storvuxna Korpar 0:0