Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Retliga Undersåtar Man Uniteds FC Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Gedda bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolt verovert de bal door een tackle van achteren. Björnstjerna onderschept slim de pass. Hammarskjöld rent richting de bal. Hammarskjöld haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Stolt is nu in balbezit. Gedda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stolt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drougge zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Djuse heeft problemen om de bal te vangen. Stolt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jalmert met een harde bal richting middenveld. Hjulinder kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gedda de bal onder controle te krijgen. Stolt is nu in balbezit. Stolt geeft een lange en hoge pass. Jähkel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Björnstjerna passt de bal zonder na te denken. Woxlin geeft de bal voor. Spansk kopt de bal weg. Kajsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retliga Undersåtar 50%, Man Uniteds FC Club 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Retliga Undersåtar - Man Uniteds FC Club 0:0

47e minuut.
Bodin rent richting de bal. Bodin geeft de bal voor. Inworp. Björnstjerna met een snelle inworp. Stolt geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Kajsson rent richting de bal. Drougge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spansk. Spansk krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Stolt rent richting de bal. Gedda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stolt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stolt komt bij de bal en schiet. Jähkel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retliga Undersåtar - Man Uniteds FC Club 1:0

68e minuut.
Jalmert speelt de bal door. Bodin is nu in balbezit. Stolt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stolt krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Björnstjerna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Björnstjerna geeft een lange en hoge pass. Moberg rent richting de bal. Moberg speelt de bal door. Klungelig pakt Österberg de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Retliga Undersåtar - Man Uniteds FC Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retliga Undersåtar 53%, Man Uniteds FC Club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Retliga Undersåtar - Man Uniteds FC Club 1:1