Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Retliga Rumpnissar Nottingham City
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Uhrkass geeft een lange en hoge pass. Enrot is nu in balbezit. Timglas begaat een overtreding. Timglas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Klungelig pakt Landenmark de bal. Landenmark geeft de bal voor. Gredstig rent richting de bal. Baltasarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltasarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Retliga Rumpnissar - Nottingham City 0:1

16e minuut.
Noahsson met een snelle inworp. Laks bereikt de bal nog maar net als eerste. Laks probeert naar een medespeler te passen. Landenmark rent richting de bal. Landenmark geeft een lange en hoge pass. Hemstrand bokst de bal weg.

20e minuut.
Inworp. Uhrkass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laks is nu in balbezit. Enrot onderschept slim de pass. Enrot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Laks onderschept slim de pass. Laks geeft een hoge lob. Jarlegren kan de bal niet met de borst controleren. Caspersson is nu in balbezit. Caspersson schiet op doel. Hemstrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Retliga Rumpnissar - Nottingham City 0:2

34e minuut.
Landenmark geeft de bal voor. Thell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baltasarsson kopt de bal weg. Caspersson is nu in balbezit. Caspersson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Skog geeft een hoge lob. Olasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Brömsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Von Brömsen krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Gredstig passt de bal in één keer door. Baltasarsson rent richting de bal. Baltasarsson met een sublieme pass. Caspersson is nu in balbezit. Caspersson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Timglas de bal. Timglas geeft een hoge lob. Laks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duvarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retliga Rumpnissar 50%, Nottingham City 50%.
Retliga Rumpnissar - Nottingham City 0:2

62e minuut.
Leopoldsson onderschept slim de pass. Leopoldsson probeert naar een medespeler te passen. Von Brömsen probeert naar een medespeler te passen. Duvarp rent richting de bal. Duvarp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Retliga Rumpnissar - Nottingham City 1:2

65e minuut.
Baltasarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltasarsson probeert naar een medespeler te passen. Liljebladh probeert de bal aan de voet te houden. Caspersson is nu in balbezit. Caspersson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Loob geeft een lange en hoge pass. Palme is nu in balbezit. Palme probeert naar een medespeler te passen. Enrot is nu in balbezit. Enrot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Retliga Rumpnissar - Nottingham City 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Retliga Rumpnissar 59%, Nottingham City 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Retliga Rumpnissar - Nottingham City 2:2