Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:12
  • Competitiewedstrijd: Division 2.03
  • Stadion: Hallin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1586
Hallin Åsbro FK
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Rosin met een sublieme pass. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rytterbo. Rytterbo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Källstrand onderschept slim de pass. Bodström bereikt de bal nog maar net als eerste. Källstrand onderschept slim de pass. Källstrand haalt uit met een fantastische trap. Dahm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rosin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lampenius de bal onder controle te krijgen. Sanfridsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfridsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Åsbro FK 0:1

30e minuut.
Sanfridsson onderschept slim de pass. Sanfridsson speelt de bal door. Rosin rent richting de bal. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dahm speelt de bal door. Wilhelmsson heeft problemen om de bal te vangen. Rytterbo is nu in balbezit. Klavemyr is nu in balbezit. Klavemyr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Holster rent richting de bal. Klavemyr verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr probeert naar een medespeler te passen. Källstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Källstrand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hallin - Åsbro FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 34%, Åsbro FK 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hallin - Åsbro FK 1:1

55e minuut.
Holster geeft een hoge lob. Lampenius is nu in balbezit. Sanfridsson onderschept slim de pass. Sanfridsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Åsbro FK 1:2

69e minuut.
Bodström geeft een lange en hoge pass. Daar is Rytterbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klavemyr speelt de bal door. Källstrand rent richting de bal. Källstrand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hallin - Åsbro FK 2:2

73e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Wilhelmsson rent richting de bal. Wilhelmsson passt de bal in één keer door. Sanfridsson rent richting de bal. Sanfridsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rosin passt de bal in één keer door. Gardell rent richting de bal. Gardell geeft de bal voor. Sanfridsson heeft problemen om de bal te vangen. Sanfridsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Holster is nu in balbezit. Holster geeft de bal voor. Lampenius is nu in balbezit. Sanfridsson onderschept slim de pass. Sanfridsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hallin - Åsbro FK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 37%, Åsbro FK 63%.
Hallin - Åsbro FK 2:3