Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BIELAWA 2023 Kaczynski Kickers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Staël von Holstein met de inworp. Vidarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kullgren zijn tegenspeler op de grond. Kullgren krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Staël von Holstein rent richting de bal. Staël von Holstein geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gustavsson de bal onder controle te krijgen. Engfors is nu in balbezit. Engfors draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Qvick is nu in balbezit. Qvick probeert naar een medespeler te passen. Dennisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson onderschept slim de pass. Vidarsson draait met de bal, schiet en ... Von Linné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qvist rent richting de bal. Qvist haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIELAWA 2023 - Kaczynski Kickers 1:0

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grengren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gustavsson de bal. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Segerström bereikt de bal nog maar net als eerste. Segerström speelt de bal door. Staël von Holstein probeert naar een medespeler te passen. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rundquist speelt de bal door. Gustavsson is nu in balbezit. Gustavsson speelt de bal door. Engfors heeft problemen om de bal te vangen. Engfors haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavsson met een sublieme pass. Engfors rent richting de bal. Engfors draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIELAWA 2023 45%, Kaczynski Kickers 55%.
FC BIELAWA 2023 - Kaczynski Kickers 1:0

52e minuut.
Grengren met een snelle inworp. Ingolfsson geeft een hoge lob. Bustersson probeert de bal aan de voet te houden. Vidarsson rent richting de bal. Vidarsson draait met de bal, schiet en ... Von Linné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIELAWA 2023 - Kaczynski Kickers 2:0

54e minuut.
Klungelig pakt Qvist de bal. Gyllenskalp rent richting de bal. Qvist onderschept slim de pass. Qvist schiet op doel. Bustersson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Qvick rent richting de bal. Qvick geeft een lange en hoge pass. Spansk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BIELAWA 2023 - Kaczynski Kickers 3:0

69e minuut.
Qvick rent richting de bal. Jensson onderschept slim de pass. Jensson probeert naar een medespeler te passen. Engfors is nu in balbezit. Engfors haalt uit met een fantastische trap. Gamlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gustavsson geeft een hoge lob. Jensson probeert de bal aan de voet te houden. Segerström schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Segerström krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Grengren rent richting de bal. Grengren geeft een hoge lob. Gyllenskalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vidarsson schiet op doel. Von Linné probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BIELAWA 2023 22%, Kaczynski Kickers 78%.
FC BIELAWA 2023 - Kaczynski Kickers 3:0