Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalgatan Los Saints
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Leijonborg verovert de bal door een tackle van achteren. Leijonborg geeft de bal voor. Klungelig pakt Liv de bal. Ohlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalgatan 43%, Los Saints 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stalgatan - Los Saints 0:0

60e minuut.
Zacke kopt de bal weg. Ravelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Swärd begaat een overtreding. Swärd krijgt een gele kaart. Ravelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ravelli met een snel genomen vrije trap. Daar is Orlow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalgatan - Los Saints 0:1

68e minuut.
Klungelig pakt Edholm de bal. Edholm speelt de bal door. Ravelli geeft een lange en hoge pass. Wiman is nu in balbezit. Wiman haalt uit met een fantastische trap. Edvinsson bokst de bal weg. Dahm heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalgatan - Los Saints 0:2

71e minuut.
Leijonborg met een sublieme pass. Ohlsson rent richting de bal. Falk rent richting de bal. Falk haalt uit met een fantastische trap. Erlandsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalgatan - Los Saints 1:2

77e minuut.
Zacke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bråkenhielm verovert de bal door een tackle van achteren. Bråkenhielm met een sublieme pass. Ohlsson is nu in balbezit. Ohlsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Liv met een harde bal richting middenveld. Leijonborg kopt de bal weg. Nilsson rent richting de bal. Falk verovert de bal door een tackle van achteren. Falk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bondage zal de hoekschop nemen. Erlandsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ohlsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalgatan 54%, Los Saints 46%.
Stalgatan - Los Saints 1:2