Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham City FC BIELAWA 2023
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Brunosson probeert naar een medespeler te passen. Olasson met een sublieme pass. Caspersson is nu in balbezit. Caspersson haalt uit met een fantastische trap. Kihlström probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brunosson rent richting de bal. Caspersson is nu in balbezit. Baltasarsson is nu in balbezit. Baltasarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham City - FC BIELAWA 2023 1:0

18e minuut.
Grengren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brunosson kopt de bal weg. Rydström probeert de bal aan de voet te houden. Caspersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspersson schiet op doel. Gamlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rundquist met de inworp. Segerström probeert naar een medespeler te passen. Vidarsson is nu in balbezit. Qvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvist schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Noahsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laks is nu in balbezit. Vidarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vidarsson draait met de bal, schiet en ... Timglas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham City 48%, FC BIELAWA 2023 52%.
Nottingham City - FC BIELAWA 2023 1:0

52e minuut.
Segerström passt de bal zonder na te denken. Rundquist rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olasson. Olasson krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Brunosson onderschept slim de pass. Brunosson probeert naar een medespeler te passen. Kihlström rent richting de bal. Caspersson onderschept slim de pass. Caspersson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Baltasarsson passt de bal zonder na te denken. Caspersson rent richting de bal. Segerström begaat een overtreding. Segerström krijgt een gele kaart. Caspersson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baltasarsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham City 45%, FC BIELAWA 2023 55%.
Nottingham City - FC BIELAWA 2023 1:0