Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaczynski Kickers Åsbro FK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Gustavsson onderschept slim de pass. Gustavsson speelt de bal door. Daar is Bustersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilhelmsson rent richting de bal. Wilhelmsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Holster rent richting de bal. Met opzet legt Gustavsson zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gustavsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gustavsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Sanfridsson rent richting de bal. Sanfridsson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wilhelmsson de bal. Sanfridsson is nu in balbezit. Sanfridsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bodström geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wigforss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jensson is nu in balbezit. Jensson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Engfors rent richting de bal. Jensson is nu in balbezit. Engfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Wilhelmsson probeert de bal aan de voet te houden. Kullgren rent richting de bal. Kullgren passt de bal zonder na te denken. Jensson heeft problemen om de bal te vangen. Jensson haalt uit met een fantastische trap. Dahm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaczynski Kickers 45%, Åsbro FK 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaczynski Kickers - Åsbro FK 0:0

49e minuut.
Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kullgren rent richting de bal. Wilhelmsson onderschept slim de pass. Sanfridsson rent richting de bal. Sanfridsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ydstrand geeft de bal voor. Lindroos is nu in balbezit. Bergqvist is nu in balbezit. Lindroos verovert de bal door een tackle van achteren. Lindroos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kullgren met een sublieme pass. Engfors is nu in balbezit. Engfors speelt de bal door. Jensson is nu in balbezit. Jensson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nordell passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kullgren met de inworp. Spansk is nu in balbezit. Spansk geeft de bal voor. Dahm bokst de bal weg.

81e minuut.
Dennisson met een snelle inworp. Rosin rent richting de bal. Met opzet legt Jensson zijn tegenspeler op de grond. Jensson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Bustersson geeft de bal voor. Inworp. Lindroos met een snelle inworp. Wilhelmsson rent richting de bal. Wilhelmsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rosin geeft een hoge lob. Sanfridsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfridsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfridsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaczynski Kickers - Åsbro FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaczynski Kickers 54%, Åsbro FK 46%.
Kaczynski Kickers - Åsbro FK 0:1