Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:11
  • Competitiewedstrijd: Division 2.03
  • Stadion: Hallin Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2779
Hallin Syltmännens Gossar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Herbertsson met een snelle inworp. Dageby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sundin krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Herbertsson de bal. Klavemyr is nu in balbezit. Klavemyr passt de bal in één keer door. Källstrand is nu in balbezit. Källstrand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klavemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedenbäck verovert de bal door een tackle van achteren. Källstrand verovert de bal door een tackle van achteren. Klavemyr rent richting de bal. Klavemyr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gervén trapt de bal weg van het doel. Holmgren kopt de bal weg. Daar is Lampenius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydell is nu in balbezit. Rydell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Torp rent richting de bal. Hubertsson onderschept slim de pass. Hubertsson probeert naar een medespeler te passen. Rydell rent richting de bal. Rydell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 50%, Syltmännens Gossar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hallin - Syltmännens Gossar 0:0

50e minuut.
Rydell is nu in balbezit. Lampenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydell schiet op doel. Yngvesson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Holmgren met een snelle inworp. Hubertsson geeft een hoge lob. Rydell is nu in balbezit. Rydell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sundin controleert de bal met de borst. Sundin passt de bal zonder na te denken. Klavemyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavemyr haalt uit met een fantastische trap. Levinder kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rytterbo is nu in balbezit. Tedenbäck rent richting de bal. Tedenbäck geeft de bal voor. Klungelig pakt Källstrand de bal. Källstrand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nyberg speelt de bal door. Rytterbo rent richting de bal. Rydell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rydell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hallin 58%, Syltmännens Gossar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hallin - Syltmännens Gossar 0:0