Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Kuressaare FC Céuta
Blitz 6.1 Tactiek 451
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 42.7
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zwak


3e minuut.
Féron rent richting de bal. Niemenlehto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Féron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Féron zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kindelán kopt de bal weg. Klungelig pakt Mamute de bal. Mamute draait met de bal, schiet en ... Saarsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Daar is Careri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Careri verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu geeft de bal voor. Kindelán springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Féron rent richting de bal. Féron geeft een lange en hoge pass. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Céuta 1:0

11e minuut.
Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai passt de bal met de wreef. Furtado met een sublieme pass. Mamute rent richting de bal. Mamute haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kindelán rent richting de bal. Kindelán schiet op doel. Saarsepp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Céuta 2:0

17e minuut.
Furtado kopt de bal weg. Féron speelt de bal door. Mamute rent richting de bal. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Céuta 3:0

22e minuut.
Käi probeert naar een medespeler te passen. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto passt de bal in één keer door. Bondía rent richting de bal. Bondía geeft een hoge lob. Marksmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Féron geeft een lange en hoge pass. Grigorescu kopt de bal weg. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ... Saarsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ustaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Féron geeft een lange en hoge pass. Kindelán controleert de bal met de borst. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Céuta 4:0

32e minuut.
Furtado met een sublieme pass. Daar is Grigorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorescu speelt de bal door. Mamute rent richting de bal. Mamute schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Céuta 5:0

37e minuut.
Kindelán geeft een lange en hoge pass. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ... Careri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saarsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mamute haalt uit met een fantastische trap. Careri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad geeft een lange en hoge pass. Kindelán geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Mamute de bal. Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Careri is nu in balbezit. Mamute onderschept slim de pass. Mamute geeft een lange en hoge pass. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Mlíčko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Kuressaare 34%, FC Céuta 66%.
JK Kuressaare - FC Céuta 5:0

46e minuut.
Donelli met een sublieme pass. Daar is Silberbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindelán onderschept slim de pass. Mamute rent richting de bal. Mamute geeft de bal voor. Saarsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Klungelig pakt Christiansen de bal. Christiansen passt de bal met de wreef. Furtado probeert naar een medespeler te passen. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Feiereis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Feiereis passt de bal in één keer door. Careri heeft problemen om de bal te vangen. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute schiet op doel. Saarsepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Céuta 6:0

64e minuut.
Daar is Feiereis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustaal rent richting de bal. Ustaal geeft de bal voor. Arshad kopt de bal weg. Féron geeft een lange en hoge pass. Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mamute krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Ustaal passt de bal met de wreef. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Careri is nu in balbezit. Mamute verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. Mamute rent richting de bal. Mamute haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Feiereis verovert de bal door een tackle van achteren. Feiereis geeft de bal voor. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute draait met de bal, schiet en ... Careri probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feiereis rent richting de bal. Feiereis haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Céuta 7:0

71e minuut.
Bondía rent richting de bal. Mlíčko geeft een hoge lob. Mamute is nu in balbezit. Feiereis rent richting de bal. Feiereis schiet op doel. Saarsepp bokst de bal weg.

74e minuut.
Furtado met de inworp. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu geeft een lange en hoge pass. Feiereis maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Ustaal de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ustaal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Kuressaare - FC Céuta 8:0

75e minuut.
Niemenlehto is nu in balbezit. Féron verovert de bal door een tackle van achteren. Féron probeert naar een medespeler te passen. Mamute is nu in balbezit. Mamute schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Féron is nu in balbezit. Féron geeft een hoge lob. Feiereis bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiereis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Furtado probeert de bal met de borst te controleren. Silberbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado begaat een overtreding. Silberbach raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Silberbach kan niet meer verder spelen. Diktaios komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Féron kopt de bal weg. Furtado is nu in balbezit. Furtado probeert naar een medespeler te passen. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mamute is nu in balbezit. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Saarsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu geeft een hoge lob. Feiereis rent richting de bal. Feiereis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Kuressaare 26%, FC Céuta 74%.
JK Kuressaare - FC Céuta 8:0