Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kehrasbourg IF Jälgimäe Lõvid
PK4ADvanced Tactiek Finaal2
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 13
69.4 gemiddelde waardering 79.4
formidabel Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen magisch


2e minuut.
Bemben geeft een lange en hoge pass. Latinčić kan de bal niet met de borst controleren. Axelsson begaat een overtreding. Axelsson krijgt een gele kaart. Latinčić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vultman krijgt zijn hoofd ertegen. Argeşeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 0:1

15e minuut.
Abel onderschept slim de pass. Abel passt de bal zonder na te denken. Latinčić rent richting de bal. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Primanin krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Miloševskis is nu in balbezit. Teever rent richting de bal. Tarn is nu in balbezit. Tarn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Teever rent richting de bal. Tarn rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Radosz ... Strafschop! Radosz krijgt een gele kaart. Tarn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teever neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Krystek is nu in balbezit. Ciuciła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krystek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krystek met een snel genomen vrije trap. Latinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinčić geeft de bal voor. Vultman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kehrasbourg IF 56%, Jälgimäe Lõvid 44%.
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 0:2

46e minuut.
Suvi komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Radosz is nu in balbezit. Radosz passt de bal met de wreef. Latinčić rent richting de bal. Latinčić geeft een hoge lob. Vultman maakt een snoekduik en kopt de bal. Argeşeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Kalde geeft een hoge lob. Miloševskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miloševskis passt de bal met de wreef. Tarn rent richting de bal. Tarn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Vultman probeert de bal met de borst te controleren. Suvi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciuciła. Suvi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vultman komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Radosz passt de bal met de wreef. Latinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinčić geeft een hoge lob. Vultman maakt een snoekduik en kopt de bal. Argeşeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Villarraga komt het veld opgelopen. Nurəddinov komt het veld opgelopen. Tiisväli komt het veld opgelopen. Łabędzki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nurəddinov rent richting de bal. Nurəddinov passt de bal met de wreef. Tarn is nu in balbezit. Tarn haalt uit met een fantastische trap. Deviren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Villarraga kopt de bal weg. Abel speelt de bal door. Suvi rent richting de bal. Suvi haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Villarraga kopt de bal weg. Krystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 0:3

67e minuut.
Abel passt de bal met de wreef. Krystek is nu in balbezit. Krystek speelt de bal door. Vultman rent richting de bal. Vultman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nurəddinov verovert de bal door een tackle van achteren. Nurəddinov probeert naar een medespeler te passen. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn geeft de bal voor. Teever maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 1:3

74e minuut.
Tiisväli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alevizopoulos. Tiisväli raakt geblesseerd tijdens het duel. Verendi komt het veld opgelopen. Abel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suvi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 1:4

77e minuut.
Abel met een sublieme pass. Klungelig pakt Tiisväli de bal. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Vultman rent richting de bal. Vultman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Radosz passt de bal in één keer door. Tiisväli heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Krystek geeft een hoge lob. Vultman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 1:5

81e minuut.
McIntosh onderschept slim de pass. McIntosh speelt de bal door. Vultman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman schiet op doel. Argeşeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 1:6

88e minuut.
Aznavour kopt de bal weg. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman is nu in balbezit. Vultman haalt uit met een fantastische trap. Argeşeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kehrasbourg IF 50%, Jälgimäe Lõvid 50%.
FC Kehrasbourg IF - Jälgimäe Lõvid 1:7