Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonda _SK_
ML1 Tactiek 67n09_253
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
77.8 gemiddelde waardering 75.6
brilliant Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


6e minuut.
Monterroso passt de bal in één keer door. Öğretmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lamch kopt de bal weg. Zwoliński is nu in balbezit. Reinke onderschept slim de pass. Reinke geeft een hoge lob. Hani springt en kopt de bal. Paal!

11e minuut.
Kontor geeft een lange en hoge pass. Riimets rent richting de bal. Riimets geeft een lange en hoge pass. Hani rent richting de bal. Hani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pingel verovert de bal door een tackle van achteren. Pingel speelt de bal door. Kaljuveer speelt de bal door. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pingel onderschept slim de pass. Pingel probeert naar een medespeler te passen. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Hani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pärnits speelt de bal door. Reinke kopt de bal weg. Kaljuveer heeft problemen om de bal te vangen. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Adams springt en kopt de bal. Vale e Azevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - _SK_ 1:0

22e minuut.
Doeltrap. Vale e Azevedo trapt de bal weg. Anczok kopt de bal weg. Öğretmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğretmen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vale e Azevedo met een sublieme pass. Brikkel kopt de bal weg. Reinke met een sublieme pass. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani maakt een snoekduik en kopt de bal. Vale e Azevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Broos geeft een hoge lob. Pingel kopt de bal weg. Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Riimets passt de bal in één keer door. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer probeert naar een medespeler te passen. Hani is nu in balbezit. Hani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - _SK_ 2:0

38e minuut.
Brikkel met een sublieme pass. Daar is Kaljuveer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Vale e Azevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hani krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Monterroso geeft een lange en hoge pass. Öğretmen is nu in balbezit. Ingver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingver krijgt een gele kaart. Öğretmen raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lamch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pärnits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok verovert de bal door een tackle van achteren. Anczok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - _SK_ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 30%, _SK_ 70%.
Sonda - _SK_ 2:1

67e minuut.
Ingver onderschept slim de pass. Brikkel is nu in balbezit. Brikkel passt de bal met de wreef. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Adams kopt de bal weg. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Hani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - _SK_ 3:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwoliński met de inworp. Kontor met een sublieme pass. Zwoliński is nu in balbezit. Zwoliński geeft een lange en hoge pass. Pärnits bokst de bal weg. Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz draait met de bal, schiet en ... Pärnits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft de bal voor. Adams maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 28%, _SK_ 72%.
Sonda - _SK_ 3:1