Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Männiku Intelligents CF Aida
PP-ah Tactiek 433
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
67.4 gemiddelde waardering 42.7
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen redelijk
formidabel Verdedigen matig


3e minuut.
Koitla passt de bal zonder na te denken. Vernik rent richting de bal. Vernik speelt de bal door. Kersna is nu in balbezit. Kersna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kersna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Järvsalu ... Strafschop! Fuentes de la Roca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kersna kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 1:0

15e minuut.
Trikoupis kopt de bal weg. Schockaert rent richting de bal. Schockaert geeft de bal voor. Jourde rent richting de bal. Jourde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 2:0

21e minuut.
Schockaert rent richting de bal. Schockaert passt de bal met de wreef. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 3:0

25e minuut.
Schockaert passt de bal in één keer door. Kersna is nu in balbezit. Kersna passt de bal zonder na te denken. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Engel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ruffo geeft een lange en hoge pass. Kersna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersna geeft een hoge lob. Jourde krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Amigó de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 4:0

30e minuut.
Schockaert geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fuentes de la Roca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 5:0

38e minuut.
Koitla kopt de bal weg. Schockaert is nu in balbezit. Schockaert passt de bal zonder na te denken. Kersna is nu in balbezit. Kersna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 6:0

42e minuut.
Brignoli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gladysz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petimezas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tiisväli bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Truumeel is nu in balbezit. Schockaert verovert de bal door een tackle van achteren. Schockaert probeert naar een medespeler te passen. Kersna rent richting de bal. Kersna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 7:0

44e minuut.
Petimezas speelt de bal door. Gladysz rent richting de bal. Fuentes de la Roca maakt een afschuwelijke overtreding. Fuentes de la Roca krijgt een gele kaart. Gladysz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brignoli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Labis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya is nu in balbezit. Moya draait met de bal, schiet en ... Tiisväli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Jourde. Goede buitenspelval van de verdediging. Kelder komt het veld opgelopen. Helsingi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Männiku Intelligents 42%, CF Aida 58%.
Männiku Intelligents - CF Aida 7:0

46e minuut.
Prüüs geeft de bal voor. Inworp. Koitla met de inworp. Kersna rent richting de bal. Kersna geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Truumeel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Petimezas kopt de bal weg. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 7:1

49e minuut.
Järvsalu rent richting de bal. Järvsalu probeert naar een medespeler te passen. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Helsingi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 7:2

51e minuut.
Kersna rent richting de bal. Kelder rent richting de bal. Kelder geeft een lange en hoge pass. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Engel trapt de bal weg. Kersna kopt de bal weg. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel. Engel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 8:2

53e minuut.
Vernik speelt de bal door. Kersna is nu in balbezit. Kersna geeft een hoge lob. Jourde bereikt de bal nog maar net als eerste. Jourde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Järvsalu is nu in balbezit. Kelder verovert de bal door een tackle van achteren. Kelder geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Vernik met een sublieme pass. Kersna rent richting de bal. Kersna geeft een hoge lob. Jourde rent richting de bal. Jourde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Labis heeft problemen om de bal te vangen. Labis geeft een lange en hoge pass. Jourde kan de bal niet met de borst controleren. Jourde draait met de bal, schiet en ... Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 9:2

67e minuut.
Koitla geeft een lange en hoge pass. Kersna kopt de bal weg. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Männiku Intelligents - CF Aida 10:2

68e minuut.
Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca met een sublieme pass. Kersna rent richting de bal. Kersna schiet op doel. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Brignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brignoli geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca probeert de bal met de borst te controleren. Fuentes de la Roca schiet op doel. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Kersna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kersna met een sublieme pass. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brignoli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kersna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kelder passt de bal in één keer door. Kersna rent richting de bal. Kersna speelt de bal door. Jourde rent richting de bal. Jourde draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Männiku Intelligents 34%, CF Aida 66%.
Männiku Intelligents - CF Aida 10:2