Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Svensson Rummi Olympic
Üksäär Tactiek joppab
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
62.8 gemiddelde waardering 65.1
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Ovčina probeert naar een medespeler te passen. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro begaat een overtreding. Pássaro krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Reimão passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Whitmore de bal. Whitmore passt de bal met de wreef. Reimão heeft problemen om de bal te vangen. Reimão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Məmmədli kan de bal niet met de borst controleren. Reimão bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədli begaat een overtreding. Məmmədli krijgt een gele kaart. Reimão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybak komt het veld opgelopen. Divljanović komt het veld opgelopen. Valeta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Svensson 45%, Rummi Olympic 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Svensson - Rummi Olympic 0:0

47e minuut.
Valeta passt de bal zonder na te denken. Whitmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás is nu in balbezit. Whitmore verovert de bal door een tackle van achteren. Whitmore haalt uit met een fantastische trap. Arulo bokst de bal weg.

53e minuut.
Pássaro is nu in balbezit. Pássaro geeft een hoge lob. Maione kopt de bal weg. Mikuni rent richting de bal. Mikuni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ovčina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčina passt de bal met de wreef. Grocholak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholak draait met de bal, schiet en ... Chmielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Svensson - Rummi Olympic 1:0

61e minuut.
De Schrijver passt de bal zonder na te denken. Rybak rent richting de bal. Rybak met een sublieme pass. Whitmore rent richting de bal. Whitmore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pudel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nae kopt de bal weg. Klungelig pakt Simon de bal. Mikuni rent richting de bal. Mikuni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De Schrijver geeft een hoge lob. Daar is Zsiborás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitmore is nu in balbezit. Whitmore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Svensson - Rummi Olympic 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Svensson 31%, Rummi Olympic 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Svensson - Rummi Olympic 1:1