Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Preston FC Céuta
442 Diamond v1 Tactiek kainerymp
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Cetner probeert naar een medespeler te passen. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo passt de bal in één keer door. Bayburt is nu in balbezit. Bayburt schiet op doel. Pekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Szpila rent richting de bal. Szpila passt de bal in één keer door. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - FC Céuta 1:0

8e minuut.
Szpila is nu in balbezit. Szpila passt de bal zonder na te denken. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Alckmin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Bondía speelt de bal door. Diktaios is nu in balbezit. Bačinský probeert naar een medespeler te passen. Rutecki rent richting de bal. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Helak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Rutecki is nu in balbezit. Ahman speelt de bal door. Bačinský probeert naar een medespeler te passen. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bačinský met een snelle inworp. Szpila rent richting de bal. Szpila passt de bal zonder na te denken. Rutecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - FC Céuta 2:0

28e minuut.
Cetner met een sublieme pass. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiryn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bondía is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bayburt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pekić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - FC Céuta 2:1

31e minuut.
Valencia geeft een hoge lob. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Soulier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - FC Céuta 3:1

34e minuut.
Pekić probeert naar een medespeler te passen. Szpila kopt de bal weg. Ahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutecki onderschept slim de pass. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. Helak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 46%, FC Céuta 54%.
FC Preston - FC Céuta 3:1

62e minuut.
Rodas is nu in balbezit. Szpila verovert de bal door een tackle van achteren. Szpila passt de bal met de wreef. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cetner speelt de bal door. Bondía is nu in balbezit. Stere begaat een overtreding. Stere krijgt een gele kaart. Bondía is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cetner wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szpila speelt de bal door. Rutecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahman. Ahman krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Soulier passt de bal met de wreef. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo passt de bal in één keer door. Bayburt rent richting de bal. Bayburt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cetner met een sublieme pass. Nađ is nu in balbezit. Nađ passt de bal in één keer door. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 55%, FC Céuta 45%.
FC Preston - FC Céuta 3:1