Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Numismatic JK Kuressaare
proov Tactiek Blitz 6.1
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
56.4 gemiddelde waardering 63.2
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


12e minuut.
Arshad bereikt de bal nog maar net als eerste. Arshad speelt de bal door. Lemmens rent richting de bal. Lemmens schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Numismatic - JK Kuressaare 1:0

14e minuut.
Inworp. Kindelán met een snelle inworp. Féron geeft een lange en hoge pass. Mamute krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Numismatic - JK Kuressaare 1:1

30e minuut.
Furtado rent richting de bal. Furtado passt de bal zonder na te denken. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu geeft de bal voor. Kindelán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Furtado is nu in balbezit. Furtado passt de bal in één keer door. Grigorescu met een sublieme pass. Daar is Mamute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamute draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Grigorescu kopt de bal weg. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grigorescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mamute krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Christiansen passt de bal met de wreef. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. Mamute heeft problemen om de bal te vangen. Mamute schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Numismatic 57%, JK Kuressaare 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Numismatic - JK Kuressaare 1:1

46e minuut.
Mamute passt de bal met de wreef. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Furtado rent richting de bal. Furtado draait met de bal, schiet en ... Ionaş bokst de bal weg.

56e minuut.
Kljakić geeft de bal voor. Klassen onderschept slim de pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş rent richting de bal. Chiş geeft een lange en hoge pass. Marksmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mamute speelt de bal door. Scornaienchi onderschept slim de pass. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán schiet op doel. Ionaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Scornaienchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furtado met een sublieme pass. Mamute rent richting de bal. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Ionaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Numismatic - JK Kuressaare 1:2

79e minuut.
Mamute schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bryce de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grigorescu zal de hoekschop nemen. Mamute krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Paróczai probeert naar een medespeler te passen. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu passt de bal met de wreef. Mamute rent richting de bal. Mamute haalt uit met een fantastische trap. Ionaş bokst de bal weg.

88e minuut.
Kljakić geeft een hoge lob. Daar is Klassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemmens rent richting de bal. Lemmens schiet op doel. Marksmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Numismatic - JK Kuressaare 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Numismatic 53%, JK Kuressaare 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Numismatic - JK Kuressaare 2:2