Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonda Jälgimäe Lõvid
ML1 Tactiek Finaal
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
74.7 gemiddelde waardering 77.8
formidable Schieten incredible
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


5e minuut.
Ingver kopt de bal weg. Reinke probeert naar een medespeler te passen. Pingel controleert de bal met de borst. Reinke is nu in balbezit. Reinke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Riimets onderschept slim de pass. Riimets geeft de bal voor. Reinke kopt de bal weg. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Jälgimäe Lõvid 1:0

11e minuut.
Abel probeert naar een medespeler te passen. Krystek rent richting de bal. Brikkel begaat een overtreding. Brikkel krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Riimets onderschept slim de pass. Vultman verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Rybkiewicz ... Strafschop! Rybkiewicz krijgt een gele kaart. Vultman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vultman neemt de penalty, wat een uithaal! Pärnits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sonda - Jälgimäe Lõvid 1:1

17e minuut.
Krystek passt de bal zonder na te denken. Vultman rent richting de bal. Jaspe onderschept slim de pass. Primanin onderschept slim de pass. Primanin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bemben kan de bal niet met de borst controleren. Hani verovert de bal door een tackle van achteren. Radosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hani neemt de penalty, wat een uithaal! O`Connor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suvi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Krystek is nu in balbezit. Krystek passt de bal in één keer door. Latinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinčić geeft de bal voor. Vultman springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Vultman kopt de bal weg. Latinčić is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Latinčić neemt de hoekschop. Vultman springt en kopt de bal. Pärnits bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 67%, Jälgimäe Lõvid 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sonda - Jälgimäe Lõvid 1:1

55e minuut.
Abel is nu in balbezit. Abel passt de bal met de wreef. Vultman rent richting de bal. Vultman draait met de bal, schiet en ... Pärnits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Villarraga met een sublieme pass. Abel geeft de bal voor. Latinčić rent richting de bal. Latinčić geeft de bal voor. Suvi springt en kopt de bal. Pärnits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Riimets probeert naar een medespeler te passen. Abel is nu in balbezit. Abel geeft een lange en hoge pass. Vultman springt en kopt de bal. Pärnits probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vultman rent richting de bal. Jaspe verovert de bal door een tackle van achteren. Suvi begaat een overtreding. Suvi krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh onderschept slim de pass. Hani verovert de bal door een tackle van achteren. Hani haalt uit met een fantastische trap. O`Connor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Jälgimäe Lõvid 2:1

66e minuut.
Brikkel is nu in balbezit. Brikkel met een sublieme pass. Pingel rent richting de bal. Pingel geeft een hoge lob. Adams springt en kopt de bal. O`Connor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. Latinčić is nu in balbezit. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Vultman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sonda - Jälgimäe Lõvid 2:2

83e minuut.
Brikkel rent richting de bal. Brikkel passt de bal met de wreef. Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke draait met de bal, schiet en ... O`Connor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McIntosh rent richting de bal. Hani onderschept slim de pass. Hani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - Jälgimäe Lõvid 3:2

85e minuut.
Radosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bemben bereikt de bal nog maar net als eerste. Bemben geeft de bal voor. Vultman rent richting de bal. Vultman haalt uit met een fantastische trap. Pärnits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Suvi kopt de bal weg. Vultman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riimets. Riimets krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 61%, Jälgimäe Lõvid 39%.
Sonda - Jälgimäe Lõvid 3:2