Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:03
  • Competitiewedstrijd: Meistriliiga
  • Stadion: CF Aida Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 26751
CF Aida Jälgimäe Lõvid
433 Tactiek Finaal
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 58
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 74.7
matig Schieten briljant
redelijk Passen wonderbaarlijk
redelijk Verdedigen formidabel


1e minuut.
Raiste met een sublieme pass. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Latinčić de bal. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour geeft een lange en hoge pass. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi geeft een hoge lob. Primanin springt en kopt de bal. Engel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Abel passt de bal in één keer door. Raiste is nu in balbezit. Abel onderschept slim de pass. Latinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Engel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Abel kopt de bal weg. Primanin is nu in balbezit. Tsertos begaat een overtreding. Primanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abel komt bij de bal en schiet. Engel bokst de bal weg.

15e minuut.
Engel speelt de bal door. Krystek kopt de bal weg. Suvi heeft problemen om de bal te vangen. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin draait met de bal, schiet en ... Engel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suvi is nu in balbezit. Suvi draait met de bal, schiet en ... Engel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:1

17e minuut.
Latinčić kopt de bal weg. Suvi is nu in balbezit. Tsertos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsertos krijgt een gele kaart. Suvi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krystek met een snel genomen vrije trap. Primanin rent richting de bal. Tsertos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsertos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Primanin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suvi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:2

18e minuut.
Latinčić geeft een lange en hoge pass. Primanin kopt de bal weg. Klungelig pakt Suvi de bal. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Primanin passt de bal met de wreef. Prüüs verovert de bal door een tackle van achteren. Latinčić probeert naar een medespeler te passen. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Latinčić speelt de bal door. Daar is Suvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suvi speelt de bal door. Primanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Suvi rent richting de bal. Primanin rent richting de bal. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Primanin rent richting de bal. Primanin haalt uit met een fantastische trap. Engel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Primanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:3

25e minuut.
Aznavour onderschept slim de pass. Aznavour geeft de bal voor. Suvi rent richting de bal. Klungelig pakt Suvi de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:4

28e minuut.
Abel is nu in balbezit. Abel passt de bal in één keer door. Suvi rent richting de bal. Suvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:5

30e minuut.
Latinčić rent richting de bal. Latinčić heeft problemen om de bal te vangen. Latinčić speelt de bal door. Suvi rent richting de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:6

32e minuut.
Krystek passt de bal in één keer door. Abel geeft de bal voor. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi schiet op doel. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:7

33e minuut.
Järvsalu met de inworp. Radosz speelt de bal door. Suvi is nu in balbezit. Suvi haalt uit met een fantastische trap. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:8

36e minuut.
Krystek probeert naar een medespeler te passen. Latinčić rent richting de bal. Latinčić geeft de bal voor. Primanin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:9

37e minuut.
Truumeel geeft de bal voor. Krystek is nu in balbezit. Krystek geeft de bal voor. Primanin springt en kopt de bal. Engel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:10

39e minuut.
Gladysz rent richting de bal. Gladysz passt de bal zonder na te denken. Brignoli heeft problemen om de bal te vangen. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi haalt uit met een fantastische trap. Engel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suvi rent richting de bal. Suvi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Truumeel met een sublieme pass. Abel probeert de bal met de borst te controleren. Abel geeft een lange en hoge pass. Suvi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:11

42e minuut.
Brignoli onderschept slim de pass. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Suvi de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ... Engel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:12

43e minuut.
Prüüs rent richting de bal. Suvi is nu in balbezit. Suvi passt de bal met de wreef. Latinčić is nu in balbezit. Latinčić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Abel met een sublieme pass. Klungelig pakt Latinčić de bal. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Primanin krijgt zijn hoofd ertegen. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 76%, Jälgimäe Lõvid 24%.
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:12

46e minuut.
Vultman komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Abel is nu in balbezit. Abel probeert naar een medespeler te passen. Vultman is nu in balbezit. Vultman haalt uit met een fantastische trap. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:13

47e minuut.
Klungelig pakt Prüüs de bal. Abel speelt de bal door. Latinčić rent richting de bal. Latinčić geeft de bal voor. Vultman krijgt zijn hoofd ertegen. Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:14

49e minuut.
Latinčić geeft een lange en hoge pass. Vultman maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Brignoli de bal. Suvi rent richting de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:15

51e minuut.
Krystek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suvi de bal. Brignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi verovert de bal door een tackle van achteren. Suvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latinčić geeft een lange en hoge pass. Vultman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:16

52e minuut.
Truumeel speelt de bal door. Raiste heeft problemen om de bal te vangen. Vultman is nu in balbezit. Suvi is nu in balbezit. Suvi draait met de bal, schiet en ... Engel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:17

54e minuut.
Krystek speelt de bal door. Latinčić heeft problemen om de bal te vangen. Latinčić passt de bal zonder na te denken. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suvi is nu in balbezit. Suvi schiet op doel. Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Latinčić neemt de hoekschop. Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vultman springt en kopt de bal. Engel bokst de bal weg. Brignoli is nu in balbezit. Brignoli geeft een hoge lob. Bemben is nu in balbezit. Bemben geeft een lange en hoge pass. Suvi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Villarraga speelt de bal door. Vultman rent richting de bal. Vultman speelt de bal door. Suvi rent richting de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ... Engel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Gladysz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tiisväli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tiisväli passt de bal met de wreef. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi heeft problemen om de bal te vangen. Suvi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:18

67e minuut.
Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel passt de bal in één keer door. Raiste probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Krystek kopt de bal weg. Klungelig pakt Abel de bal. Abel passt de bal zonder na te denken. Tiisväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiisväli draait met de bal, schiet en ... Engel bokst de bal weg.

71e minuut.
Suvi geeft een hoge lob. Brignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vultman onderschept slim de pass. Vultman schiet op doel. Engel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:19

72e minuut.
Abel speelt de bal door. Tiisväli met een sublieme pass. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi draait met de bal, schiet en ... Engel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:20

75e minuut.
Abel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tiisväli de bal. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Suvi rent richting de bal. Suvi draait met de bal, schiet en ... Engel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Vultman rent richting de bal. Suvi is nu in balbezit. Vultman is nu in balbezit. Suvi is nu in balbezit. Suvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Inworp. McIntosh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Vultman rent richting de bal. Vultman haalt uit met een fantastische trap. Engel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:21

80e minuut.
Abel passt de bal zonder na te denken. Tiisväli heeft problemen om de bal te vangen. Tiisväli passt de bal in één keer door. Suvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvi schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Villarraga verovert de bal door een tackle van achteren. Villarraga met een sublieme pass. Tiisväli rent richting de bal. Tiisväli geeft een hoge lob. Suvi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Prüüs maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krystek kopt de bal weg. Vultman rent richting de bal. Vultman haalt uit met een fantastische trap. Engel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Suvi is nu in balbezit. Suvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:22

85e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga geeft een hoge lob. Suvi kopt de bal weg. Vultman heeft problemen om de bal te vangen. Vultman schiet op doel. Engel bokst de bal weg.

87e minuut.
Tiisväli geeft een lange en hoge pass. Brignoli kopt de bal weg. Suvi is nu in balbezit. Suvi haalt uit met een fantastische trap. Engel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:23

89e minuut.
Prüüs met een snelle inworp. Aznavour speelt de bal door. Tiisväli probeert naar een medespeler te passen. Suvi is nu in balbezit. Suvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tiisväli geeft de bal voor. Vultman rent richting de bal. Vultman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Aida 83%, Jälgimäe Lõvid 17%.
CF Aida - Jälgimäe Lõvid 0:24