Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kehrasbourg IF FC Céuta
PK4ADvanced Tactiek kainerymp
47% Balbezit 53%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
72.3 gemiddelde waardering 64.3
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Lenzo heeft problemen om de bal te vangen. Bayburt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alevizopoulos. Bayburt raakt geblesseerd tijdens het duel. Cetner komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Cetner geeft de bal voor. Argeşeanu speelt de bal door. Kispál kopt de bal weg. Teever rent richting de bal. Teever schiet op doel. Helak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Teever bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miloševskis zal de hoekschop nemen. Teever maakt een snoekduik en kopt de bal. Helak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ahman probeert naar een medespeler te passen. Bondía rent richting de bal. Kalde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalde krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ciuciła maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodas krijgt een gele kaart. Kispál wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kispál kan niet meer verder spelen. Basagoiti komt het veld opgelopen. Basagoiti met een snel genomen vrije trap. Teever maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soulier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teever is nu in balbezit. Teever schiet op doel. Helak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Alckmin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alevizopoulos geeft een hoge lob. Teever bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn is nu in balbezit. Teever bereikt de bal nog maar net als eerste. Teever draait met de bal, schiet en ... Helak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cetner speelt de bal door. Karpiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bondía rent richting de bal. Bondía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 0:1

32e minuut.
Łabędzki kopt de bal weg. Miloševskis met een sublieme pass. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn haalt uit met een fantastische trap. Helak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 1:1

40e minuut.
Kalde passt de bal zonder na te denken. Nurəddinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurəddinov passt de bal met de wreef. Teever is nu in balbezit. Teever draait met de bal, schiet en ... Helak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Tarn rent richting de bal. Tarn met een sublieme pass. Teever is nu in balbezit. Teever draait met de bal, schiet en ... Helak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kehrasbourg IF 27%, FC Céuta 73%.
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 2:1

53e minuut.
Teever bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarn bereikt de bal nog maar net als eerste. Teever bereikt de bal nog maar net als eerste. Teever draait met de bal, schiet en ... Helak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 3:1

58e minuut.
Tarn rent richting de bal. Miloševskis probeert naar een medespeler te passen. Nurəddinov speelt de bal door. Basagoiti is nu in balbezit. Basagoiti draait met de bal, schiet en ... Helak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Nurəddinov met een sublieme pass. Miloševskis is nu in balbezit. Miloševskis met een sublieme pass. Tarn rent richting de bal. Tarn schiet op doel. Helak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Nurəddinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurəddinov passt de bal in één keer door. Teever is nu in balbezit. Teever draait met de bal, schiet en ... Helak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 4:1

76e minuut.
Cetner rent richting de bal. Cetner passt de bal in één keer door. Kalde is nu in balbezit. Bondía verovert de bal door een tackle van achteren. Bondía draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diktaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Diktaios geeft een hoge lob. Bayburt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Łabędzki geeft een lange en hoge pass. Daar is Soulier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teever onderschept slim de pass. Teever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 5:1

79e minuut.
Miloševskis geeft een hoge lob. Teever kopt de bal weg. Basagoiti probeert de bal aan de voet te houden. Nurəddinov geeft een lange en hoge pass. Tarn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Teever kopt de bal weg. Alckmin onderschept slim de pass. Tarn rent richting de bal. Tarn geeft een hoge lob. Teever springt en kopt de bal. Helak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Basagoiti is nu in balbezit. Helak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Basagoiti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 6:1

84e minuut.
Teever is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nurəddinov zal de hoekschop nemen. Teever springt en kopt de bal. Helak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 7:1

86e minuut.
Łabędzki geeft de bal voor. Nurəddinov kopt de bal weg. Klungelig pakt Alckmin de bal. Teever is nu in balbezit. Teever schiet op doel. Helak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Basagoiti is nu in balbezit. Basagoiti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Helak niet meer kan verder spelen. Saarsepp komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kehrasbourg IF 35%, FC Céuta 65%.
FC Kehrasbourg IF - FC Céuta 7:1