Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonda JK Kuressaare
ML3 Tactiek Blitz 6.1
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 1
77 gemiddelde waardering 62.8
outstanding Schieten very good
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Klassen is nu in balbezit. Hani onderschept slim de pass. Arshad begaat een overtreding. Hani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reinke wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hani rent richting de bal. Hani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - JK Kuressaare 1:0

5e minuut.
Furtado speelt de bal door. Christiansen probeert naar een medespeler te passen. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ... Pärnits maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sonda - JK Kuressaare 1:1

11e minuut.
Adams rent richting de bal. Arshad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adams is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adams neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Marksmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - JK Kuressaare 2:1

17e minuut.
Özatak kopt de bal weg. Dykman speelt de bal door. Reinke speelt de bal door. Hani rent richting de bal. Hani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Féron geeft een lange en hoge pass. Grigorescu kopt de bal weg. Daar is Riimets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindelán rent richting de bal. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Kaljuveer met een snelle inworp. Reinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinke geeft een lange en hoge pass. Adams springt en kopt de bal. Marksmann bokst de bal weg.

35e minuut.
Dykman passt de bal met de wreef. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuveer geeft een hoge lob. Hani springt en kopt de bal. Marksmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - JK Kuressaare 3:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puussaare komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Rybkiewicz met een sublieme pass. Kaljuveer heeft problemen om de bal te vangen. Vesi begaat een overtreding. Vesi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 31%, JK Kuressaare 69%.
Sonda - JK Kuressaare 3:1

64e minuut.
Hani is nu in balbezit. Hani passt de bal met de wreef. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. Marksmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kaljuveer is nu in balbezit. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Christiansen heeft problemen om de bal te vangen. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap. Marksmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Puussaare passt de bal zonder na te denken. Kaljuveer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vesi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kaljuveer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puussaare zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft de bal voor. Hani springt en kopt de bal. Marksmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - JK Kuressaare 4:1

85e minuut.
Adams passt de bal in één keer door. Hani met een sublieme pass. Kaljuveer rent richting de bal. Kaljuveer geeft een lange en hoge pass. Adams krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonda - JK Kuressaare 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonda 43%, JK Kuressaare 57%.
Sonda - JK Kuressaare 5:1