Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:03
  • Competitiewedstrijd: Meistriliiga
  • Stadion: Preston Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37501
FC Preston Männiku Intelligents
Sokker v2 iw Tactiek T1
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
68 gemiddelde waardering 70.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Đoković is nu in balbezit. Đoković passt de bal in één keer door. Melo rent richting de bal. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Pekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Valge verovert de bal door een tackle van achteren. Valge speelt de bal door. Szpila met een sublieme pass. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Koitla bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitla passt de bal in één keer door. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersna verovert de bal door een tackle van achteren. Kersna met een sublieme pass. Jourde bereikt de bal nog maar net als eerste. Jourde haalt uit met een fantastische trap. Pekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Labis geeft de bal voor. Szpila heeft problemen om de bal te vangen. Szpila met een sublieme pass. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bačinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bačinský geeft een hoge lob. Dowgwiłło kopt de bal weg. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pedrante geeft de bal voor. Koitla met een sublieme pass. Melo is nu in balbezit. Jourde rent richting de bal. Jourde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 55%, Männiku Intelligents 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Preston - Männiku Intelligents 0:0

49e minuut.
Kersna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kersna raakt geblesseerd tijdens het duel. Kersna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fuentes de la Roca maakt een snoekduik en kopt de bal. Pekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Thiryn geeft de bal voor. Luban is nu in balbezit. Luban passt de bal in één keer door. Malaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Luban is nu in balbezit. Luban passt de bal in één keer door. Szpila met een sublieme pass. Malaj heeft problemen om de bal te vangen. Malaj draait met de bal, schiet en ... Tiisväli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Fiquer neemt vlug de vrije trap. Trikoupis kopt de bal weg. Koitla speelt de bal door. Kersna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersna geeft de bal voor. Pekić bokst de bal weg.

69e minuut.
Inworp. Bačinský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szpila is nu in balbezit. Szpila geeft een lange en hoge pass. Malaj krijgt zijn hoofd ertegen. Tiisväli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dowgwiłło onderschept slim de pass. Szpila bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpila passt de bal zonder na te denken. Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tiisväli speelt de bal door. Bačinský kopt de bal weg. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stere is nu in balbezit. Fuentes de la Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrante begaat een overtreding. Pedrante krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vatsel geeft de bal voor. Jourde kopt de bal weg. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Kersna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kersna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 44%, Männiku Intelligents 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Preston - Männiku Intelligents 0:0