Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vinnipunn FC AHWID
541 Tactiek 4.5.1
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Stergakos is nu in balbezit. Marian verovert de bal door een tackle van achteren. Marian speelt de bal door. Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rydlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bocquee rent richting de bal. Bocquee geeft een lange en hoge pass. Martinek rent richting de bal. Martinek schiet op doel. Zərgərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - FC AHWID 1:0

13e minuut.
Mackiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik geeft een lange en hoge pass. Mackiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Klungelig pakt Marian de bal. Marian speelt de bal door. Mackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Mansur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vinnipunn - FC AHWID 1:1

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mansur met een harde bal richting middenveld. Martinek kopt de bal weg. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martinek is nu in balbezit. Martinek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - FC AHWID 2:1

21e minuut.
Marian rent richting de bal. Marian passt de bal in één keer door. Sz. Kovács probeert naar een medespeler te passen. Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Inworp. Puača met een snelle inworp. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft een hoge lob. Martinek krijgt zijn hoofd ertegen. Zərgərli bokst de bal weg.

30e minuut.
Barczeski geeft een lange en hoge pass. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft een lange en hoge pass. Martinek maakt een snoekduik en kopt de bal. Zərgərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Marian kopt de bal weg. Daar is Mackiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barzagli is nu in balbezit. Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vinnipunn 53%, FC AHWID 47%.
FC Vinnipunn - FC AHWID 2:1

46e minuut.
Kwaśnik passt de bal met de wreef. Marian is nu in balbezit. Marian passt de bal met de wreef. Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Barczeski onderschept slim de pass. Barczeski geeft de bal voor. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek haalt uit met een fantastische trap. Zərgərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - FC AHWID 3:1

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwaśnik neemt de hoekschop. Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz draait met de bal, schiet en ... Mansur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vinnipunn - FC AHWID 3:2

60e minuut.
Rydlewicz kopt de bal weg. Stergakos rent richting de bal. Wołejszo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wołejszo krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Barczeski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banno speelt de bal door. Kwaśnik speelt de bal door. Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Stergakos is nu in balbezit. Sz. Kovács onderschept slim de pass. Sz. Kovács geeft de bal voor. Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kwaśnik rent richting de bal. Bocquee onderschept slim de pass. Bocquee speelt de bal door. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vinnipunn 51%, FC AHWID 49%.
FC Vinnipunn - FC AHWID 3:2