Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC UpsTeam Taarpall
4-3-3 Tactiek T
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
53.2 gemiddelde waardering 65.1
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Vestli geeft de bal voor. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi passt de bal zonder na te denken. Durasiewicz is nu in balbezit. Durasiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Eller is nu in balbezit. Laks verovert de bal door een tackle van achteren. Laks probeert naar een medespeler te passen. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Vestli rent richting de bal. Fouquet onderschept slim de pass. Pocotó begaat een overtreding. Pocotó krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Topan passt de bal met de wreef. Geosits rent richting de bal. Geosits met een sublieme pass. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... Kuczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Schouppe geeft de bal voor. Muriqi kopt de bal weg. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz schiet op doel. Varela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 0:1

24e minuut.
Valioğlu geeft een hoge lob. Durasiewicz kopt de bal weg. Muriqi rent richting de bal. Durasiewicz rent richting de bal. Durasiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ban kopt de bal weg. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Durasiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 0:2

34e minuut.
Carreiro probeert de bal aan de voet te houden. Ban rent richting de bal. Ban met een sublieme pass. Muriqi rent richting de bal. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Louhi speelt de bal door. Carreiro is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pocotó ... Strafschop! Pocotó krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Carreiro raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fouquet neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 1:2

37e minuut.
Valioğlu onderschept slim de pass. Valioğlu passt de bal met de wreef. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz draait met de bal, schiet en ... Varela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 1:3

41e minuut.
Ban met een sublieme pass. Simi is nu in balbezit. Simi passt de bal in één keer door. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Simi is nu in balbezit. Simi passt de bal in één keer door. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Arif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Topan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laks met de inworp. Durasiewicz rent richting de bal. Durasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UpsTeam 51%, Taarpall 49%.
FC UpsTeam - Taarpall 1:3

49e minuut.
Vestli met een sublieme pass. Laks speelt de bal door. Durasiewicz rent richting de bal. Durasiewicz haalt uit met een fantastische trap. Varela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 1:4

51e minuut.
Daar is Topan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durasiewicz rent richting de bal. Topan verovert de bal door een tackle van achteren. Topan geeft een hoge lob. Fouquet krijgt zijn hoofd ertegen. Kuczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Valioğlu passt de bal zonder na te denken. Durasiewicz is nu in balbezit. Durasiewicz passt de bal met de wreef. Muriqi rent richting de bal. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Varela bokst de bal weg.

60e minuut.
Laks rent richting de bal. Laks passt de bal met de wreef. Valioğlu is nu in balbezit. Valioğlu geeft een hoge lob. Muriqi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 1:5

64e minuut.
Krecikowski onderschept slim de pass. Louhi is nu in balbezit. Louhi passt de bal met de wreef. Daar is Carreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carreiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Ban de bal. Eller is nu in balbezit. Eller passt de bal met de wreef. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 2:5

72e minuut.
Valioğlu onderschept slim de pass. Valioğlu passt de bal zonder na te denken. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 2:6

78e minuut.
Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz passt de bal in één keer door. Muriqi rent richting de bal. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Varela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 2:7

81e minuut.
Krecikowski is nu in balbezit. Valioğlu onderschept slim de pass. Valioğlu probeert naar een medespeler te passen. Durasiewicz rent richting de bal. Durasiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Vestli de bal. Carreiro is nu in balbezit. Schouppe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schouppe krijgt een gele kaart. Carreiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Carreiro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vestli heeft problemen om de bal te vangen. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro schiet op doel. Kuczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fouquet rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Louhi geeft de bal voor. Geosits bereikt de bal nog maar net als eerste. Geosits geeft de bal voor. Klungelig pakt Fouquet de bal. Fouquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kulczycki onderschept slim de pass. Kulczycki geeft een lange en hoge pass. Vestli probeert de bal aan de voet te houden. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuczyński bokst de bal weg.

86e minuut.
Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valioğlu speelt de bal door. Durasiewicz is nu in balbezit. Durasiewicz draait met de bal, schiet en ... Varela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Topan neemt vlug de vrije trap. Fouquet kopt de bal weg. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 3:7

90e minuut.
Geosits rent richting de bal. Geosits geeft een lange en hoge pass. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi schiet op doel. Kuczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - Taarpall 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UpsTeam 60%, Taarpall 40%.
FC UpsTeam - Taarpall 4:7